C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Arranca la Seu BLAVA de Vilafranca-Vilanova

 

Quinze dies més tard, a Olerdola, lloc escollit per la gent de la seu Blava per iniciar a les seves partides. En aquest espai, es trobaran 60 nois i noies de 14 clubs diferents dels voltants i de més lluny…. Tenim infants i joves d’Amposta, del Berguedà, del Catalonia-Joviat,  de la GP Vilanova, de l’Igualada-Ateneu, de la Llira Vendrellenca, de Mollerusa, de Pallejà, del Peon Negro, del Sant Adrià, del Sitges, del Valls i de Vilafranca.

El Calculín BLAU, jugarà en dos espais diferents, les dues primeres jornades a Olerdola, i les dues jornades següents, a Vilanova.

Després de les dues primeres jornades, al Calculín GROC, hi ha tres esportistes que porten 4 punts de 4 partides,  dos del Llinars, l’Eloi Puerto i el Kenzo Molina, i un esportista del Montmeló, Martí Forca, tots tres són sub12. Els segueix a només 0’5 punt, el Biel Raya del Granollers-Canovelles, sub10. I amb 3 punts i sub10 també, el Gael Saltos i l’Isaac Boumaiz, tots dos del Granollers-Canovelles. El primer sub8, amb també 3 punts, és el Nicolas Zevallos, del Montmeló.  En la categoria Off, trobem al Magí Belvis del Sant Joan Despí, com únic jugador invicte de moment…

Pel que fa al Calculín VERD, només el Jan Konieczny del Sant Cugat porta 4 punts, seguit de 3 esportistes amb 3,5 punts, Stefan Costache del Colon Sabadell Chessy, Gerard Diego de l’Ateneu Colon i Nicola Murgia del Sant Cugat. El primer sub8, amb 3 punts és Ramon Garriga del Bergueda. En la categoria Off, que fan un suís a 5 rondes i que després jugaran un altre suís a ritme semiràpid (10 min+5”), trobem també tres esportistes amb 3 punts, Biel Talon del Sant Cugat, Sergio Garcia Carranza de la Rubinenca i Pol Nasarre del Colon Sabadell Chessy.

Encara queden moltes partides en joc, i pot passar de tot. Ho veurem aquest pròxim dissabte. A gaudir de les partides!!