C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Fases previes edats 2011

S’han acabat els Comarcals 2011. La tasca de formació del nostre club es veu recompensada amb 9 podis individuals (quatre campions absoluts, dos sub-campions i tres tercers llocs) i quatre títols més de campions per equips.

A més a més, obtenim 12 places subvencionades pel Campionat de Catalunya d’edat (11 d’elles al 100%)


Felicitats a tots els qui ho feu possible !!

Publicats els resultats de la darrera jornada…

Jornada 6. 19 Febrer 2011.-

Aquest passat dissabte s’acabaren les Fases Prèvies d’Edats del Vallès Oriental, Maresme i Osona, així com els Campionats de Promoció.
Ni que dir que MILLOR QUE MAI !!
A part d’una nodrida participació (37 en competició i 7 en promoció), s’han copat pràcticament tots els podis. Ens podem sentir ben orgullosos de tots els nostres esportistes.
Hem quedat campions absoluts en les categories sub8, sub10, sub12 i sub14, a més de quedar campions per equips en totes aquestes mateixes categories, malgrat la forta competència que Mollet, Montmeló, Cerdanyola-Mataró, Les Franqueses i d’altres clubs han oposat. Estem convençuts que molts esportistes vallesans estaran entre els deu primers classificats de les Finals de Catalunya d’Edats, i més d’un campió i campiona ens durem. Aquest any ja participaven dos campions de Catalunya del 2010, en Sergi López de Montmeló que ho és de la categoria sub8 i en Jordi Bals de la categoria sub16.

Tornant als nostres esportistes, aquí hi van els resums (preparin els pitets !!):

Categoria sub8 (9 participants)
: Àlex Maria campió absolut i Sergi Prats 3er classificat i medalla de bronze. Un gran campionat també de la Tura Espada que quedà 10ª absoluta i segona fèmina. Molt bé en Pau Serrat, la Laura García i la Berta Figueras que assoliren el 50% dels punts, i una molt bona experiència per en Pol Blanco, la Júlia García i la Marta Las Heras. De tots ells, amb la seva curta edat, esperem grans coses !!

Categoria sub10 (13 participants)
: Marc Rosàs campió absolut, Sara Las Heras 3ª classificada i medalla d’or femenina, i Pau Martín 4t classificat i medalla de bronze. Amb els mateixos punts que en Pau, acabaren un excel·lent campionat en Ferran García (6è) i en Gerard Ayats (7è), col·locant a cinc dels nostres esportistes entre els vuit primers de la classificació, i aconseguint tots ells la seves places gratuïtes per a la Final de Catalunya d’Edats. Molt bons campionats també d’en Gerard González, en Gil Espada, en Joel Serrat i la Núria Panadès; i una molt bona experiència aconseguida per l’Òscar Ceruelo, l’Arnau Figueras, l’Édgar Casas i en Darío García.

Categoria sub12 (4 participants): Oriol Panadès campió absolut i Guillem Las Heras 2on classificat i medalla d’argent, tots dos empatats amb els mateixos punts i fent honor al seu rànquing inicial. Bon campionat de l’Aimar Prats, que acabà segona noia; i no va ser el campionat d’en Martí Barrios que a ben segur que aquesta experiència li ajudarà a millorar.

Categoria sub14 (10 participants)
: Laura Martín campiona absoluta i Marc Arnijas 3er classificat i medalla d’argent, desprès de guanyar en Dani Gutiérrez en una partida fratricida. Excel·lents campionats de l’Andrea Lafuente (5ª), l’esmentat Dani Gutiérrez (6è) i la Gemma Clavell (8ª), col·locant de nou a cinc dels nostres esportistes entre els vuit primers de la classificació. Bons campionats també de la Iris Torregrosa i d’en Xavi Sánchez; i un campionat més discret d’en Cristian Cando, en Dani González i l’Àlex Vizcaino, però que els hi servirà per acumular partides i bones experiències i millorar, de ben segur, en un futur.

Categoria sub16 (1 participant)
: Eloi Castillo subcampió de la categoria, fent un gran campionat, sense perdre cap partida i havent empatat en l’última ronda amb en Jordi Bals de Mollet, actual campió de Catalunya d’aquesta categoria, i que s’ha revalidat de nou com a campió sub16 d’aquesta fase prèvia.

Però en els nous grups de promoció escolar que aquest any s’han arrencat en la nostra Comarca també ens hem fet notar i tots ells (8 en total provinents d’escoles en les que treballem arreu) han fet un magnífic paper, i aquí va el resum:

Promoció sub10 (7 participants)
: Arnau Portella, de l’escola Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor, subcampió absolut. Excel·lents campionats d’en Gorka Ciudad de l’escola Damià Mateu (6è) i de l’Emma Barrios de l’escola Ginebró (8ª). Tots tres han aconseguint la seva classificació per a la fase territorial de Barcelona Comarques que organitza la UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya). Molt bones experiències per a la Marina Gómez de l’escola Les Aigües de Cardedeu, la Laia Las Heras de l’escola Damià Mateu, i de la Paula Las Heras i l’Oriol Duque representant directament al nostre Club.

Promoció sub12 i sub14 (1 participant)
: Molt bon campionat d’en Jaume Pérez de l’escola Les Aigües de Cardedeu, que acabà en 5ª posició i aconseguí també la seva classificació per a la fase territorial de Barcelona Comarques de la UCEC en la categoria sub12.

Realment espectacular el que han fet els nostres esportistes en aquesta arrencada de temporada 2011. Per aquest camí haurem de buscar-nos un redactor professional que sigui capaç de copsar en els medis informatius tota la força que la pedrera del nostre Club està aconseguint en la seva curta trajectòria.

Felicitats a tots !! … i a preparar els propers campionats.

Jornada 4. 5 Febrer 2011.-

Sub-8 Ronda 5.-
Els resultats d’aquest ronda ens deixen l’Alex Maria com a únic jugador amb ple de punts (5 de 5), que li aplanen l’obtenció de plaça pels Campionats de Catalunya. Progressió important la d’aquest jugador, que de ben segur ens donarà moltes alegries.
Un altre que continua donant disgustos als rivals és el seu company de classe, en Sergi, que amb 4 de 5 es col·loca tercer de la general amb bones opcions també d’obtenir plaça directa. Per davant, avui ha punxat en Pau Serrat (3,5 de 5), però això no pot emborronar el bon campionat que està fent l’any del seu debut.
El quintet de noies s’han repartit avui resultats. Derrotes de la Berta (2,5), la Tura (2) i la Marta (1,5), taules de la Júlia (que també es posa amb 2,5) i victòria de la Laura (2). L’altre que també li ha agafat el gustet a això de guanyar és en Pol, que amb la seva nova victòria s’afegeix al carro dels 2 punts.

Sub-10 Ronda 6.-
Gran pas endavant d’en Marc, que amb la seva victòria davant de’n Sergi López queda com a líder en solitari amb 6 de 6.
També importants les taules de’n Gerard Ayats (4,5) al segon taulell contra en Nil Guiteras, que ha vist com si li colen a la classificació en Pau i la Sara (ambdós amb 5 de 6) després de les seves victòries d’avui, la de la Sara malauradament contra en Ferran (4 punts) en un dels dos enfrontaments directes de la jornada.
Amb aquests resultats tenim tres jugadors a les quatre primeres places. Important!!
Qui també ha guanyat avui és la Núria, que amb 4 punts es col·loca segona nena a la general, amb bones opcions d’endur-se la segona plaça femenina a adjudicar per les finals.
A l’altre enfrontament de la jornada en Gerard González (4 de 6) li donava el disgust del dia a en Gil, que queda amb 3 punts.
Qui també ha punxat avui ha estat en Joel Serrat, que es manté amb 3,5. Bon campionat el d’aquest altre debutant…
a parella de ball Edgar i Oscar han decidit avui partir peres… l’Óscar ha guanyat (3 de 6) però l’Edgar (2) no ha pogut amb el seu rival i veu com el seu company de fatigues s’allunya una mica…
P
er darrera, i després de la doble incompareixença de la passada setmana que els havia deixat amb només un punt, l’Arnau i en Dario han despatxat ràpid la ronda d’avui, aconseguint ambdós la victòria.

Sub-12. Ronda 5.-
Ep! No prenguéssim mal !!
Això és el que deuen haver pensat tant l’Oriol com en Guillem. El seu duel al primer taulell estava cantat i s’ha imposat la prudència. L’empat els deixa al capdavant de la classificació amb 4,5, mig punt d’avantatge sobre el grup perseguidor, i ara a veure-les venir les dues rondes finals.
En Martí no ha pogut amb el seu rival de torn, ha perdut i queda amb 2 punts. Paciència!!, el primer any de la nova categoria sempre és difícil…
Q
ui també s’ha col·locat amb dos punts després de la seva victòria és l’Aimar, que té la primera noia classificada a punt de distància.

Sub-14. Ronda 5.-
Queda una ronda en aquesta categoria i la Laura (5 de 5) s’afiança al capdavant després d’haver guanyat avui a en Dani (4 punts i tercer de la general).
En Marc (també 4 de 5), entre passejada i passejada per la sala, ha guanyat l’Agustin i es posa segon de la general.
Les que han patit avui el ritme de joc han estat l’Andrea (3) i la Gemma (2,5), que s’han apurat de temps i hac perdut. Això de jugar a finish ens juga males passades…
Meritòries taules de la Iris (2,5), que venint de submarí ja ha atrapat la Gemma i ha passat en Xavi, que ha tornat a punxar (definitivament les noies el posen nerviós…) i queda amb 2 punts.
En Cristian (2) s’ha decidit a canviar la tendència i avui ha guanyat el seu matx. En Dani (també 2 punts) s’ha aprofitat de l’absència de l’Alex (¿?) i ha aconseguit també el seu segon punt.
La setmana vinent, el desenllaç…

Sub-16. Ronda 5.-
Nova victòria de l’Eloi, que es col.loca tercer de la general. Amb només dues places a repartir en aquesta categoria la setmana vinent, sembla cantat l’esperat duel contra en Jordi Bals, líder i “coco” de la categoria…

Jornada 3. 29/01/2011.-

Sub-8. Ronda 4.-
Nova victòria de l’Alex Maria (ja en porta 4 de 4), que segueix al capdavant de la classificació. Amb 3,5, tercer a la classificació, trobem el debutant Pau Serrat, que avui ha tornat a guanyar i segueix invicte al campionat. Per darrera, els dos duels del dia s’han decantat del costat de’n Sergi (3 de 4) davant de la Tura (2) i de la Berta (que amb 2,5 es col·loca com a primera nena) davant de la Marta (1,5).
La resta, taules de la Júlia (2), derrota de la Laura (1) i primera victòria de’n Pol, que estrena el seu marcador. Tot arriba…

Sub-10. Rondes 4 i 5.-
L’únic grup que avui ha doblat ronda ha estat el sub-10. La jornada ha estat marcada pels enfrontaments directes a la ronda 4 entre els nostres jugadors capdavanters. Del dia en surten ben parats sobretot en Marc (líder amb 5 de 5), i també en Ferran ( 4 de 5) i en Gerard González (3 de 5). Tots tres han guanyat les dues partides del dia.
Empatats a 4 punts amb en Ferran trobem la Sara (primera nena), en Pau, en Gerard Ayats. Tots tres han combinat avui victòria amb derrota.
Per darrera, el debutant Joel Serrat (únic jugador del campionat amb 3,5), que avui ha fet un meritori 1,5 de 2, la Núria i en Gil (ambdós amb 3 de 5), que també han guanyat i perdut avui.
L’Edgar i l’Óscar continuen de bracet la seva adaptació a la competició en el seu primer escolar i avui sembla que s’hagin posat també d’acord per perdre la quarta ronda, guanyar la cinquena i tenir tots dos 2 punts a la classificació.
Avui no han pogut venir l’Arnau i Dario i queden amb 1 punt. Llàstima, dons s’han perdut aquesta doble ronda…

Sub-12. Ronda 4.-
Les noves victòries de l’Oriol i en Guillem els deixen al capdavant de la classificació com a únics jugadors amb 4 de 4. Com tot arriba tard o d’hora, dissabte que ve tot pinta que els veurem cara a cara amb el liderat en joc…
Per darrera, en Martí s’ha refet avui aconseguint la victòria i torna al camí del 50% de punts amb 2 de 4. Nova derrota avui de l’Aimar (1 de 4)… Segur que remunta la setmana que ve i li puja la moral.

Sub-14. Ronda 4.-
Avui, tres enfrontaments directes… Trompades per tot arreu i en cap partida s’han signat taules, tothom vol guanyar… Això és bon senyal, demostra la competitivitat i no deixa lloc a les especulacions…
La Laura ha guanyat en Marc, en Dani Gutiérrez a la Gemma i l’Andrea a la Iris. La classificació ens deixa un empat al capdavant a 4 punts entre la Laura i en Dani seguits a un punt per en Marc i l’Andrea, quedant la Gemma amb 2,5 i la Iris amb 2.

També amb 2 punts es troba en Xavier Sánchez (avui ha guanyat per incompareixença).

Derrotes avui de’n Dani González i en Cristian, que queden amb un punt igual que l’Alex, que avui ha fet festa.


Sub-16. Ronda 4.-
Les taules d’avui de l’Eloi (3 de 4) el deixen en tercera posició de la classificació a mig punt del líder, en Jordi Bals.

Tot està encara per decidir en aquest grup amb cinc jugadors separats per mig punt. Les properes dues rondes aclariran el panorama i les possibilitats de classificació directe.

La setmana que vé, més…

Jornada 2. 22/01/2011.-

Sub-8.-
L’Alex Maria segueix imposant la lògica del rànking i suma la tercera victòria. Qui també segueix imbatut (avui ha guanyat) és el debutant Pau Serrat, que es col·loca amb 2.5. Amb 2 punts trobem en Sergi i la Tura seguits a mig punt de la Júlia, la Marta i la Berta. Avui no han pogut presentar-se la Laura Garcia i en Pol. A veure si els recuperem la setmana vinent…

Sub-10.-
Els enfrontaments directes (Ferran-Pau i Dario-Nuria) marcaven avui la jornada, però ja sabem que és el que toca…

Per dalt de la classificació trobem en Marc, en Pau, la Sara i en Gerard Ayats amb ple tres punts. El damnificat d’avui (Ferran) i la beneficiada avui (Nuria) els segueixen amb dos punts, juntament amb en Joel (segona victòria del debutant!!) i un Gil cada cop una mica més consolidat.

La resta del nostres representants (Edgar, Gerard Gonzalez, Arnau, Dario i Oscar) queden amb 1 punt després de les derrotes generalitzades d’avui. Tranquils, tenim temps per anar millorant…

Sub-12.-
Empat a 3 punts al capdavant de la classificació entre l’Oriol i en Guillem después de les seves victòries. Fins i tot els tres desempats són idèntics…L’enfrontament directe no es farà dons esperar gaire.

Per darrera sembla que perden pistonada l’Aimar i en Martí, que després de la derrota d’avui queden ambdós amb 1 de 3. Ara caldrà refer-se i seguir apretant…

Sub-14.-
La classificació després de la ronda 3 ens ha de fer sentit satisfets, 5 jugadors del Llinars al capdavant !!

Amb 3 punts, en Marc (duel sense treba avui amb l’Andrea), en Dani Gutierrez i la Laura, amb 2,5 la Gemma i amb 2 punts l’Andrea i una Iris que no vol perdre el tren capdavanter…

La setmana que ve ens esperen dons més trompades entre els nostres. Per darrera trobem en Dani Gonzalez (1 punt és 1 punt encara que sigui per no presentat…), en Xavi (derrota avui contra una de les bessones Masclans), l’Alex (que avui no ha vingut) i el Cristian, qui ha estrenat el seu marcador amb victòria.

Sub-16.-
Les taules al primer taulell i l’empat de l’Eloi contra en Nestor fan que el nostre jugador es trobi empatat a 2,5 al capdavant de la classificació amb en Jordi Bals i en Josep Mª Domenech. Ara venen dons les jornades dures. A veure si tenim una mica de sort i l’Eloi se’n surt amb solvència.

La setmana que ve, doble ronda a Parets a partir de les 16 hores.

Jornada 1. 15 gener 2011.

Sub-8.-
Després de les dues primeres rondes trobem l’Alex Maria (primer del rànking) i en Sergi Prats amb dos punts i en Pau Serrat, la Julia Garcia i la Marta las Heras amb 1,5. Darrera venen la resta de nenes que debuten aquest any i en Pol Blanco, l’únic que encara no ha pogut estrenar el seu marcador.

Sub-10.-
Tots els jugadors del Llinars han fet almenys 1 punt, i això és bona notícia. Els tres debutants ( l’Oscar Ceruelo, l’Edgar Casas i en Joel Serrat) han tingut dons un bon inici. Com sempre, però, hem sigut víctimes de molts aparellaments entre els nostres propis jugadors.
Amb plè de dos punts trobem en Marc Rosàs (nº 1 del rànking), en Pau Martin, la Sara, en Ferran Garcia i en Gerard Ayats. Tranquils…, això només ha fet que començar.

Sub-12.-
Quatre del Llinars dels 31 inscrits i tres dels nostres entre els quatre primers del rànking… no està gens malament!!
L’Oriol i en Guillem feien la feina (2 de 2), i en Martí i l’Aimar que surten amb 1 de 2 després del primer dia.

Sub-14.-
Ple de punts de la Laura, l’Andrea, en Dani Gutierrez i en Marc. La campanada (per alguns…) del dia han estat les taules a la segona ronda de la Gemma (1,5 de 2) davant de’n Pere Garriga del Mollet. Enhorabona!!!
Per darrera, la Iris i en Xavi Sanchez amb 1 punt. Els aparellaments durs no han permès que en Cristian i en Dani Gonzalez (debutant) hagin pogut estrenar-se

Sub-16.-
Dels 15 inscrits, l’Eloi és el nostre únic representant al sub-16 després de la “jubilació” dels comarcals de’n David Veciana. No ens ha defraudat i ha enllestit la jornada amb 2 de 2. Sembla que l’Eloi no vol esperar més i tocar el més aviat possible els 2.000 d’Elo.

La setmana que vé, tercera ronda a Montornès a partir de les 16.30 hores.

Prèvia.-

Aquest dissabte 15 de Gener comencen les fases prèvies del Campionat de Catalunya d’edats 2011. La jornada inaugural serà a Llinars, a “La Sala”, a partir de les 16 hores.
Ja podeu accedir al portal de la competició, on hi trobareu tota la informació. Igualment n’anirem fent un seguiment al nostre aparatat de Competició, on anirem pujant les cròniques i tota la informació que ens volgueu fer arribar.