C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Primer CAMPUS 2024 Esportiu d’ESCACS

Primer CAMPUS Esportiu d’ESCACS del Club, per un tram d’edat entre 4 i 14 anys, i com a màxim un nivell de 1800 d’Elo FIDE.


Serà un intensiu dedicat a l’aprenentatge dels escacs i a la promoció de valors socials i esportius. Un espai segur, estimulant i divertit on els infants i joves que participin podran gaudir durant tot el mes de juliol. El cor de la nostra filosofia es basa en tres valors: l’interès pel creixement personal, l’esportivitat i la inclusió. Totes les persones, independentment de les seves circumstàncies, seran benvingudes i valorades. Creiem que els escacs és una eina poderosa per promoure la igualtat, el respecte mutu i l’empatia, oferint al mateix temps una oportunitat única per potenciar les nostres pròpies capacitats cognitives, físiques, emocionals i socials, en un entorn lúdic i competitiu
Estant obert a la participació de tohom, el centre d’interès d’aquest Campus seran “les dones escaquistes”. A través d’aquest enfocament, volem no només destacar les contribucions significatives de les dones escaquistes al llarg de la història sinó també incentivar i inspirar les futures generacions de nenes i dones a perseguir la seva passió pels escacs.