C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Arrenca també el Calculín VERD

Calculín VERD -Sabadell

Una setmana més tard, el dissabte 20 d’abril, arrenca el Calculín VERD, en un nou local, situat a uns metres més enllà del local de l’any passat. És el nou local social de la SCC de Sabadell, un local més ampli on les nenes i nens es troben molt més còmodes, i on tindrien cabuda una major quantitat de nenes i nens. Aquest any, el nombre d’inscrits en aquesta seu, ha sigut similar a l’any anterior.

Aquí també s’hi troben representats 19 clubs diferents del Vallès occidental i rodalia, com són:  l’Ateneu Colon, el Barberà, el Caldes de Montbui, el Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, el Dos Torres Sant Cugat, el Peona i peó, el Ripollet-Palau Ausit, l’AE Rubinenca, el Sant Cugat, el Sant Martí, el Sant Quirze, el Santpedor, la Societat Coral Colon de Sabadell, el Terrassa i el Tres Peons.

Després de 4 rondes, a la seu BLAVA no tenim cap esportista que les hagi guanyat totes, tenim encapçalant els sis primers llocs, 6 esportistes amb 3,5 punts. L’Ibai Casanovas del Vilafranca, Pau Riera del Peona i Peó, Pau Mula del Gelida, Pepe Vilalta del Sitges, Carla Prieto del Súria i Xavier Rosique del Sitges. Res decidit encara, i molt per jugar!! En el Calculín Off, tenim un esportista també amb 3,5, el Ferran Moruno i 3 esportistes amb 3 punts: David Piñol del Vilafranca, Bazhen Zasukha i Cai Robson, els dos del Sitges.

Calculín BLAU -Olèrdola
Calculín GROC -Llinars del Vallès

En canvi, a la seu GROGA tenim 4 esportistes amb 4 punts, Oleg Kukushkin del AC Hortenc, Guillem Pi del Gerunda, Inar Claparols del Figueres i Maxim A. Gernjak del Gerunda també. Al Calculín Off, l’Arnau Egea és l’únic amb 4 de 4, i el segueixen l’Ashton Montilla i el Xavier Lloret, els dos de les Franqueses amb 3 punts.

 

La setmana vinent, ja podrem començar a intuir quins seran els classificats.