C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CAMPIONS COPA PROMOCIÓ i Sergi Prats SOTS-CAMPIÓ de Catalunya Sots-10 2014.

imgp895220140417_162126

En la darrera edició del VIII Campionat de Catalunya per Edats que es va jugar a Vila-seca (Salou), el passat 12 a 17 d’abri van participar 23 jugadors del nostre club d’un total de 397 (xifra record) i més de 90 clubs d’arreu del territori català entre les diferents categories de sub-8 a sub-18.

El més destacat va ser en Sergi Prats, en proclamar-se Sots-Campió de Catalunya 2014 en la categoría de sub-10 sense perdre cap partida (i a 1 punt del tercer) i les 4ª places per en Marc Rosàs i en Gerard Ayats en les de sub-12 i sub-14 respectivament.

Teniem esperances de poder millorar tots els rankings inicials però el nivell dels nostres jugadors no és precisament baix i per tant una fita gens fàcil d’assolir. Llàstima dels enfrontaments directes que com sempre no podem evitar i que ens resten punts entre nosaltres, i sobretot, la partida encarada d’en Marc Rosàs, que a l’última ronda ja ens semblava que acariciava un nou podi pel club, i de Campió, (en Sergi que ja havia fet la feina i amb el podi assegurat ), i en Gerard que continuava per a Bingo, i que finalment es torçaven totes dues partides, en Marc punxava i en Gerard (de primer any) que acabava fent taules, (amb la victòria feia podi), llàstima.

FELICITATS A TOTS PER SER-HI I INTENTAR-HO!

No oblidem també les opcions de la Laura Martín i l’Àlex Maria que guanyant l’última ronda entraven en medalla i en el cas de la Laura com a primera fèmina.

foto3017sergi prats

imgp8859gerard ayats

També ens enrecordem de sub-8 que són les nostres promeses, i dels que no citem, tots amb la mateixa il·lusió, però com ja dic des de fa molt temps, a part d’estudiar i estudiar, hi han que estudien més o menys, però cal tenir SORT amb els emparellaments, SORT amb el que fan els altres i més SORT, controlar els nervis, les emocions, el rellotge,…

Recordo una persona que deia que una partida d’escacs és una equació amb una suma de moltes variants i no parlava justament només de teoría,…

També vàren pujar al podi els nostres “nanos” per recollir el premi Copa Promoció, que otorga la Federació al millor Club per la seva tasca feta d’ Escacs de Base durant la temporada, utilitzant la suma dels 3 millors resultats entre les dues categories de sub-10 i sub-12. (Sergi Prats, Marc Rosàs i Àlex Maria). En el Trofeu Jordi Puig (millors 3 jugadors de sub-14 a su-18) vàrem quedar sisens.

FELICITATS NOVAMENT PER AQUESTA CANTERA, I PER EL NOSTRE 10è ANIVERSARI COM A CLUB D’ESCACS LLINARS