C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

3r de Catalunya el sub-12 de Promoció del nostre club amb un cap de setmana intens d’activitats.

3r sub-12 promocidsc06322
Aquest dissabte i diumenge 5 i 6 d’abril s’ha jugat a Vilafranca la Final a 8 per decidir els millors equips de la Lliga Catalana 2014 en la categoria de sub-12 de Promoció. El Llinars finalment, ha quedat tercer deixant la primera plaça per al Peona i Peó, tot i quedar empatats 2-2 en la pèvia classificatoria per jugar pel 1r i 2n lloc. El factor “desempat” ens ha donat l’esquena i hem tingut que lluitar per quedar 3r. Moltes Felicitats a tots el jugadors participants: Òscar Ceruelo, Edgar Casas, Tura Espada, Laia Las Heras, Quim Ayats i Jan Rovirosa. També a en Manel Pont i Xavier Carbonell en participar en la mateixa Lliga Catalana.

foto2965aniversari pau
Aquest cap de setmana ha estat d’allò que en diriem intens. Per començar, divendres en Lluís Comas ens va fer la prèvia al que vindria després amb la pel·lícula, sessió de posicions, partides, anècdotes, graciatures, amb un mateix denominador comú, la bojeria, o sigui, el contrari de la lògica i per tant “flipades” de posicions que aparentment sembla impossible de trobar la solució però que gràcies als genis que ens ha donat la “Deessa Fortuna”, ens permet maravellar-nos un cop més d’aquest joc-ciència sense límits. Vam acabar la Master amb finals de partida de Magnus Carlsen i de com calcula el personatge com una màquina engreixada i fent les jugades inclús lletges a la vista de tothom, però efectives i espectaculars a l’hora. Per acabar-ho d’adovar el Presi ens va convidar a pizzes per celebrar que l’equip “A” i cap del club, no havia baixat mai en 8 anys i agraïr i encotatjar a tots els participants al Per Equips la seva participació. Vam finalitzar el sopar amb els pastissos que ens van portar els pares i l’especial amb un 13 per celebrar l’aniversari d’en Pau Toquero. Moltes Felicitats Pau!
I encara més que el divendres tot just començava,… i ara els que volien veure “Hijo de Caín” a l’esquerra de la sala i a la gran pantalla, i els que volien jugar unes ràpides a la dreta i amb silenci.
foto2984foto2985
Diumenge no calia matinar però els que van poder venir al club, van tenir un intensiu d’escacs preparatori per al Campionat de Catalunya d’Edats 2014 a partir de les 11.00h. El MI Lázaro Lorenzo amb 8 jugadors, i la Laura Martín amb 5 jugadors, van ser els entrenadors encarregats d’impartir els entrenaments específics per a l’ocasió. Els més petits van acabar a les 14.00h per anar a dinar i els altres, alguns van marxar cap a casa i altres es van quedar a menjar el seu entrepà per continuar a les 15.00h i fins les 17.00h que és va donar per acabada la Jornada. Als més grans se’ls hi va entregar el material impartit i les obertures que és van treballar a la tarda a nivell individualitzat.