C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campionat d’Espanya

Revetlla de Sant Joan, ara la de Sant Pere i esclat de l’estiu a Salobreña amb els Campionats d’Espanya i els nostres representants de LLinars a moltes de les categories.

El més petits ja han tornat, en Miquel Company i la Laura Toquero en el sub-8, amb una molt bona experiència per a tots dos a 1000 km de casa i un resultat magnìfic per en Miquel per entrar dins dels 10 millors d’Espanya,

concretament el 8è.

Felicitats a tots dos per representar el nostre club i Catalunya i preparar els millors resultats d’un futur que està per arribar.

La segona expedició està jugant encara i a 2/3 de la competició, l’Asier Casares porta 4 punts de 6, l’Arnau Parra 3,5 i l’Aramí Lobo 1,5.

   MIQUEL COMPANY                                             LAURA TOQUERO

ASIER CASARES                  ARNAU PARRA                      ARAMÍ LOBO


CRÒNICA DE LA FAMILIA TOQUERO (SUB-8)

EMOCIÓ FINS AL FINAL i MIQUEL COMPANY 8è AL CAMPIONAT D’ESPANYA SUB-8

Al Campionat d’Espanya sub-8 les famílies Company i Toquero hem acompanyat als jugadors del Llinars el Miquel i la Laura, amb els ànims d’un viatge llarg i molt intens per jugar 9 rondes en 3 dies i mig.

En Miquel, com a campió de Catalunya sub-8 del 2016, se li podia demanar que fes un bon paper al Campionat d’Espanya, …i ho ha fet de sobres, jugant als primers taulers tot el Campionat i amb opcions de fer podi fins a l’última ronda. Al final 6,5 punts de 9,… i 8è a la classificació general. Encara que els entesos en escacs diguin que és un resultat just, per mi te molt de mèrit el resultat d’en Miquel que, segons el seu pare, “va fent” sense pressió i sense perdre cap opció de divertir-se i jugar en tot moment. Segur que en Miquel ens donarà moltes noves alegries en campionats com aquest.

La Laura més discreta amb 4 punts de 9, i sent una de les dues noies de la delegació de Catalunya que han jugat, després de quedar-se sense la companyia de la seva inseparable Ares, que marxava el primer dia de competició per problemes familiars. Tot i així la Laura no perdia el somriure (encara que una mica enyorada) i lluitava cada punt preparant les partides i repassant on s’equivocava per suplir allò que no havia après durant el curs, … i pel que sembla li ha tornat la motivació i la il·lusió pels escacs.

El millor com sempre l’empatia amb la resta de famílies i membres de la delegació catalana, sense oblidar al Pau Toquero (cangur oficial de la delegació) i el David Company (molt relaxat). Per acabar, intercanvi de samarretes amb nens d’altres comunitats i una bona experiència per tots.

MOLTES FELICITATS AL MIQUEL PEL SEU 8È LLOC I A LA LAURA QUE CONTINUI PREPARANT-SE PER PROPERS CAMPIONATS!!!