C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Campionat d’Espanya sub-12

Aquest passat 4 de juliol i fins el diumenge dia 10, es va celebrar el campionat d’Espanya sub-12 de ritme tradicional i semiràpides a la localitat de Salobreña. Tres esportistes del LLinars jugàven la competició: En Sergi Prats, l’Ainhoa Casares i el seu germà Asier Casares que ja havia jugat el sub-10 i repetia amb al sub-12.

Bon torneig i molt bones sensacions per en Sergi Prats amb 5,5 punts quedant el 31 d’Espanya a ritme tradicional i fent molt bones partides demostrant un alt nivell de joc. Sort per als seus contrincants que portava dos anys sense fer “calculins”, je, je, je. Es van escapar unes taules amb el número 1 del rànking en 5a ronda i amb 3,5 punts de 4 provisionals i una partida guanyada en la sisena ronda i com a punt d’inflexió. Sergi! Queda un punt de treball per poder arribar a podi… Això només està a les teves mans!, el talent ja el tens. En les ràpides va anar la cosa similar, guanyant al campió d’Espanya i perdent amb la campiona d’Espanya, 5 de 6 i finalment 6 de 9 que donava el 14è lloc a la classificació de semiràpides. Falta treballar per superar aquest punt que ens falta!

L’Ainoha i l’Asier ens van fer un torneig més discret amb 3,5 punts cadasqún, s’ho van passar “pipa” a la piscina i fent les activitats diverses com la resta de jugadors, en les tardes de festa i a l’acabar les partides. Van tenir el seu entrenador personal però és recomanable no tenir tants entrenadors diferents en tant poc temps. Tenim força per estar més amunt i ens mereixem més!, de totes maneres és una gran experiència per a ells i el més important, la convivència viscuda i el record que s’enduran de Salobreña.

MOLTES FELICIATTS A TOTS I BON ESTIU!