C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campionat de Catalunya d’escacs actius d’edatsXXI Festival d’Escacs Memorial David Garcia Ilundain

Noah Molina subcampió de Catalunya s14, i el MK Arnau Sánchez doblet de bronze a les categories s16 i s20

13 dels nostres esportistes (Pol Pinto, Ferran Gargallo, Gabriele Escofet i Jordi Puigdomènech a s8; Oriol del Río, Jasmine Hossain i Víctor Permanyer a s10; Nil Sales, Joan Serrat, Jofre Pla i Noah Molina a s14; i Roc Boix i Arnau Sánchez a s16) es van desplaçar aquest passat dissabte 16.12.2023 al recinte de Fabra i Coats de Barcelona a disputar el Campionat de Catalunya d’escacs actius d’edats…, i de nou encantats amb tots ells i ella; i les famílies que els van acompanyar.


Noah Molina va aconseguir un excel·lent subcampionat, amb un matí bo i una tarda excepcional; i només un xic de mala sort en els desempats de l’última ronda no va fer que fos campió.

S’hi va sumar a la festa el nostre recent Mestre Català Arnau Sánchez, aconseguint un doblet de bronze a les categories s16 i s20.
A aquests gallardons individuals, es van sumar els 3 premis per equips. Campions a la categoria s16, Subcampions a la categoria s20 i tercers a la categoria s14.


I hauríem pogut optar a un quart premi per equips a la categoria s8, que feia temps que no aconseguíem, però vam quedar 4t classificat. Molt bona feina d’aquests petitons!! A la que frenin les mans volant pels taulers, tindrem un equipàs.
Una passada de Club!!
I no puc deixar d’esmentar l’orgullós que em va fer sentir en Roc. Després d’un matí molt accidentat, on algunes qüestions no massa esportives, el van fer descentrar, per acabar amb 1 de 4 punts, fins al punt de (quasi) abaixar els braços, el vaig acompanyar mentre es desfogava, va saber escoltar, va dinar amb els seus amics, i va tornar a la tarda per superar-se ell mateix i ajudar al Club, amb un 4 de 4, que van servir per aconseguir aquests dos premis per equips a les categories s16 i s20.

Roc, això et fa ser un gran!
Com he fet últimament, també ens agrada dir que no vam aconseguir.

No vam poder estar presents a totes les categories, on no van aconseguir estar ni a la s12 ni a la s20; i només vam tenir una noia jugant (representa un 7%, lluny del 30% que ens hem marcat com a fita els pròxims anys). Ens toca treballar ferm per convèncer a les famílies, i especialment a les noies, que practicar el nostre esport és tocar el cel amb els dits!!