C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

ARNAU SÁNCHEZ, nou Mestre Català (MK). Moltes Felicitats !!

Aquest passat 01.12.2023 apareixia a les llistes de la Federació Catalana d’Escacs un nou Mestre Català. L’Arnau Sánchez Aguilar, un jove de 16 anys, resident a Llinars, que va entrar al nostre Club un octubre de 2016, amb moltes ganes d’escacs…, i al qui encara li queda molta metxa!
Va aconseguir la seva primera norma al torneig del Foment, la segona, amb l’excel·lent campionat que va fer a la Lliga 2023, ajudant en el primer equip a assolir l’ascens a la Divisió d’Honor, i fa uns dies, en haver-se mantingut per sobre dels 2300 d’Elo Català.
Us passem un article seu (amb 11 anys), que vam publicar el novembre del 2018, després d’haver participat en el World Cadets Chess Championships 2018 U12 Open, que es va disputar a Santiago de Compostela:
“Hola, soc l’Arnau Sánchez Aguilar, i acabo d’arribar del Campionat Mundial d’Escacs celebrat a Santiago de Compostela.
Jo pensava que no hi hauria tant nivell i potser tenia més expectatives del resultat que vaig aconseguir. Després d’unes rondes em vaig adonar del nivell.
Una de les coses que més m’han agradat a part de la competició ha sigut conèixer a l’Hotel nens d’altres països com Mèxic, Perú, Guatemala, Bulgària, Vietnam, Xile, Rússia, Namíbia i també de diferents parts d’Espanya com Astúries, Castelló, Toledo i Barcelona.
Per cert, abans que m’oblidi la carn gallega era molt bona!!
Una altra experiència molt bona va ser fer-me dues fotos amb el Gukesh.D, que per qui no el conegui és un nen Indi IM 2457 FIDE, campió del món de Sub-12.

Una altra cosa que he fet, ha sigut donar llibretes i clauers com a regal i a mi m’han donat un boli alemany, un clauer suís, informació i un clauer de Croàcia, una polsera celta i un imant de Galícia.
Bé, doncs, fins aquí les meves experiències al Mundial.
Ara a seguir preparant-me i estudiant per millorar.
Vull donar les gràcies al meu entrenador Josito per preparar-me, gràcies al Club de Llinars pels regals i gràcies als meus pares per portar-me.”
Quan va jugar aquest Mundial tenia un Elo Internacional FIDE de 1486, i cinc anys després ja està en 2158,i creixent! Està clar que va aplicar-se la seva recepta “Ara a seguir preparant-me i estudiant per millorar”. No trigarà massa a assolir el títol de Mestre FIDE, què l’està esperant als 2300.
Felicitar també a la seva família, perquè sense el seu suport, difícilment, cap jove pot aconseguir fites com aquestes.
Moltes felicitats, Arnau!
Orgulloses de tu i de tenir-te amb nosaltres.