C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

12 joves ens han representat al Campionat d’Espanya d’edats de Salobreña, … amb moltes alegries!

Adahara, subcampiona d’Espanya femenina a la categoria s14

Aramí, bronze d’Espanya femenina a la categoria sub16

12, com els Deus i Deveses de l’Olimpo: Rayan a s10; Noah i Eloi a s12; Adahara i Ariadna a s14; Arnau Parra, Aramí, Arnau Sánchez, Asier i Roc a s16 i; Sergi i Ainhoa a s18; han competit amb el seu esforç i representant les capacitats del nostre esport arreu.
D’aquí el reconeixement al seu esforç i als seus entrenadors, i la gran capacitat de lluita mostrada; … i com no, a les famílies que els recolzen en tot moment.
Cal destacar la brillantor de les medalles femenines aconseguides per l’Adahara, subcampiona d’Espanya femenina a la categoria s14, i l’Aramí, tercera classificada a s16., i el reconeixement que la FCdE i la FEDA els hi dóna.
Però a aquests èxits en forma de pòdium s’hi suma l’excel·lent 6è lloc absolut d’Espanya aconseguit pel Rayan a s10; la participació i aprenentatge de Noah i Eloi s12;, el també bon campionat de l’Ariadna a s14; la gran força de grup que hi tenim als altres s16; amb els Arnau’s, Asier i Roc; i el saber competir de Sergi i Ainhoa a s18, on cal sumar el 7è lloc absolut d’Espanya de Sergi en la modalitat de ràpides.
I 6 d’aquests joves, d’un total de 8 que durem, formaran part del 1r equip que jugarà el CECLUB de 2ª divisió a Linares a finals d’agost formant, probablement, l’equip més jove que mai no ha jugat en aquesta categoria en Espanya.
Uns grans joves, unes grans famílies, un gran Club!