C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

10a RONDA. Penúltima partida de la Lliga de DH. Ens desplacem a Olot.

OLOT – LLINARS HGC Renting 6,5 – 3,5


Derrota contra l’Olot, que ara sí, ens fa baixar de la màxima categoria, i l’any que ve estarem de nou a la 1a Divisió Nacional.
Malgrat el resultat, el matx va estar molt igualat quasi fins al final. I de fet, vam estar força temps que els números per guanyar sí que sortien! Perquè us feu una idea, en tres partides es veia clarament que estàvem amb avantatge, i on es podria haver acabat obtenint 2 o 2,5 punts, vam treure només 1 punt, amb dues taules i una derrota. I de les que estaven igualades, van caure la majoria al seu costat. El nivell dels nostres oponents, que ens treien una mitjana de +100 punts d’elo per tauler (que ha estat així tota la Lliga), ens dur a apurar-nos de temps i ha marcat aquest matx, i en general, tota aquesta experiència a la Divisió d’Honor.


Molt bones partides dels nostres Mestres l’Alejandro i el Comas, malgrat que només han pogut tancar en taules, un gran Feliciano, al que li van oferir taules, que no va acceptar, però que 2 h després van acabar sent taules; i nova victòria de Marc (li comença a trobar el punt a la Lliga, ara que se’ns acaba) i del Roc, que amb aquesta victòria, es planta amb un 6,5 de 10, contra una mitjana d’elo de 2232, que li fa obtenir la seva 1a norma de Mestre Català (que haurem de demanar que validin a la Federació).
La setmana que ve anem a Manresa a jugar l’última ronda de DH contra el club Tres Peons, i on estaran els 16 equips d’aquesta categoria jugant plegats l’última ronda, on es decidirà el Campió de la Categoria (entre la SCC Sabadell i el Platja d’Aro), la resta de classificacions, i quin serà el tercer equip en baixar a la 1a Divisió, ja que, junt amb nosaltres, el Terrassa també ha perdut la categoria aquest dissabte.