C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

VIII Obert Calculín GROC a Llinars

La setmana del 5 al 9 de juliol, ha tingut lloc al magnífic espai de Can Lletres de Llinars del Vallès, la VIII edició de l’Obert Calculín de promoció d’escacs grup GROC. Aquest any, les circumstàncies han fet que s’hagués de disputar en dies i horaris diferents dels de sempre, cosa que ha fet que la inscripció hagi estat força reduïda. Així i tot, tots els nens i nenes que han participat, han gaudit molt del torneig i han aprofitat per fer noves amistats, que esperem que els acompanyin al llarg de la seva carrera escaquística.

A l’última ronda, el divendres 9 de juliol, varen haver-hi molts nervis i alguns resultats inesperats. Tots i totes es varen endur la seva medalla Calculín Groc i una bosseta amb obsequis.

El Campió sub12 i també campió absolut, va ser Biel Torrent del CE Peona i Peó. El subcampió sub12 va ser Magí Belvis, del CE Sant Joant Despi, el tercer classificat, l’Aleix Quincoces del Llinars i el quart Daniel Aguilar de la Paretana.

El Campió sub10 i segon classificat absolut, va ser Pau Mulet del CE Mollet. El subcampió va ser Rayan Pressas del Llinars. El tercer classificat, Eloi Puerto també del Llinars i el quart classificat, Dídac Madrona del CE Terrassa.

A la categoria sub8, només va haver-hi un participant, Alan Puerto, del CE Llinars, que passa directe a la final.

Els primers i segons classificats es varen emportar cap a casa la tan preuada estatueta del Calculín, en aquest cas, la de color GROC.

Tots ells participaran, juntament amb els classificats de les altres seus, a la final que tindrà lloc el 18 i 19 de setembre a Sitges.

El trofeu de valors se l’endugué Ashton Montilla del CE Franqueses pel seu bon fer durant tot el torneig.

Encara queden per disputar les fases prèvies de la seu de Sitges, els dies 26 a 29 de juliol, a les tardes, i la seu de SaintJean-pla-de-corts (França), que tindrà lloc del 26 al 29 de juliol als matins.

ALBUM DE FOTOGRAFIES CALCULIN

Crònica de la Núria Español