C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Triangular 2020 ONLINE

 

Dissabte passat 30 de maig, van reinventar la nostra ja tradicional trobada Internacional. Com que el desplaçament no era possible, vam fer una trobada zoom, entre els tres clubs: GEVA-CEA Andorra, Echiquier Saint Jeannais i Llinars, que va ser tot un èxit. Seguidament es van disputar dos tornejos online per equips, un >1600 ELO Lichest i un de <1600. Excel·lent experiència!! Aquí us passem l’enllaç al vídeo de la trobada de l’any passat: Triangular 2019

Echiquier Saint Jeannais
Escacs Andorra – FEVA

UN TRIANGULAR DIFERENT i la Crònica de l’Ana Bonals en “Continua llegint”

Els escacs és un dels pocs esports que es poden jugar per ordinador amb altres jugadors. En poc menys de dos mesos ens han tancat, parat, i ens hem reconvertit. No volem un ”NO podem fer-ho”, aquesta expressió és pràcticament impensable en el nostre esport. Teníem una data i un torneig que a tots ens feia molta il·lusió, el triangular. Doncs aquest “No”, es va convertir en un “SI ho hem aconseguit”.

A través de la plataforma lichess, el dissabte 30 de maig els jugadors de Geva CEA (Andorra), Echiquier Saint Jeannais (França) i del Club d’escacs Llinars, van poder jugar. Una estona abans de començar les partides, ens vam poder veure i fer una mica de caliu amb tots nosaltres. Vam passar un vídeo de l’anterior trobada que va fer il·lusió veure’l, i després els diferents representants dels clubs van dir unes paraules. Per Geva CEA tenien l’Oscar de la Riva, com a director tècnic de la federació andorrana, però va donar la paraula al president de la Federació andorrana, el Francesc Rechi. Per part del Echiquier Saint Jeannais, teníem el president del club el Richard García, que també va dir unes paraules. Per part del club d’escacs Llinars hi havia el president del club en Joan Antoni Pérez, que va donar-li la paraula al Pepo Viñas, president de la Federació Catalana, però en aquest matx jugava amb l’equip francès. Es van crear tres equips amb dos grups cada equip. Un grup que superés l’elo Lichess de 1.600 i l’altre que no el superés. Per la part que no superava aquest Elo, la Geva portava 13 jugadors, l’Echiquier Saint Jeannais 5 jugadors, i el club d’escacs Llinars en duia 12 jugadors. Pel que fa al grup de més de 1.600 elo Lichess la Geva portava 12 jugadors, l’Echiquier Saint Jeannais tenia 6 jugadors i el Club d’escacs Llinars eren 16 jugadors. El resultat va ser Club d’escacs Llinars 171 punts, Geva-Cea 169 punts i l’Echiquiers Saint Jeannais 60 punts.

Però el resultat que més compte, no són els punts, sinó l’amistat que ens uneix.