C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

TORNEM A SEGONA DIVISIÓ 13.30h 19-4-2015

TORNEM A SEGONA DIVISIÓ!

Com ja havíem batejat, el Titanic del LLinars, estava tocat però no enfonsat després de la 9ª ronda del per Equips, de les últimes dues partides en joc s’havien de fer 1,5 de 2 punts i entre els dos P&P només van aconseguir 1 punt. Cares baixes i cap a casa. Això ens ha portat a jugar el Play-Off i per tant, 20 partides extres.

En el primer assalt, primer pas en ferm amb un 6,5 a 3,5 contra el Bellvitge-Hospitalet i amb aquesta segona entrega, qui ho havia de dir, 2 partides finals en joc i els mateixos P&P, però aquest cop amb un 2 de 2 i els 3,5 punts restants per completar un GRAN EQUIP de JOVES guanyant al Taradell-Centelles per 5,5 a 4,5.

L’emoció de l’últim punt, només cal veure la foto, “DELIRIUM TREMENS”.

FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS TANT DE l’A COM ELS QUE HAN REFORÇAT L’EQUIP QUAN HA CALGUT. ENTRE TOTS HO HEM FET POSSIBLE: TORNEM A SEGONA DIVISIÓ!

Laura Martín, Daniel Gutiérrez, Marc Arníjas, Eloi Castillo, Gerard Ayats, Joan A. Pérez, Jordi Piña, Pau Veciana, Andrea Lafuente, Antoni Chamorro, Aurelio Galino, Gerard Prats, Oriol Panadés, Guillem Las Heras, Pau Toquero, Sergi Prats, Abel Company, Esteve Giró i Josep Veciana.

La jornada no ha finaltzat amb un un podi de la final a 8 que es jugava a la seu del Peona i Peó amb el millors equips de la Lliga Catalana sub-12, al perdre dissabte amb el que ha sigut el Campió, el Ripollet, per 3-1 i avui diumenge empatar a 2 amb el Peona i Peó.

La vertitat sembla ser que moltes partides amb ventatja no s’han acabat materialitzant, però ho tornarem a intentar el proper any. Ànims a la NOSTRA PROMOCIÓ!