C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

TORNEIG INTERCOMARCAL D’ESCACS ONLINE

Aquest dissabte 20 de febrer, primera jornada del Torneig Intercomarcal d’Escacs Online, on 5 dels nostres esportistes de formació han participat en les seves corresponents categories.

 

El torneig ha estat organitzat pel CEAnoia amb la col·laboració de diferents Consells Esportius, entre ells el CEVO. Hi han participat un total de 433 esportistes dividits en diferents categories d’edats i també un grup de seniors. Estava enfocat als esportistes de formació que tenen poca experiència en el món dels escacs.

Rayan, Eloi, Anna i Enric han participat en la categoria de Benjamí i el Nil a la categoria d’Aleví.

S’ho han passat d’allò més bé, i d’això es tracta, d’estimar els escacs, i segur que han après moltes coses, com sempre que juguen, perquè practicar és molt important per millorar i ho saben…

El Rayan i l’Eloi han aconseguit quedar en la 12a i en la 15a posició d’entre els gairebé 140 esportistes participants. L’Anna i l’Enric també han gaudit de les seves partides.

Bon resultat també del Nil, que ha quedat el 34 dels 110 esportistes participants de la seva categoria.

Felicitar a tots ells i esperem que a la segona jornada, el dissabte 27 de febrer, s’hi sumin més esportistes de la nostra jove pedrera.

Crònica de la Núria Español