C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Torneig de festa major amb els blaus i vermells

 

Som blaus o som vermells

Fotografies

El passat dissabte dia 10 de setembre es va fer el torneig de la festa major de Llinars. Es van fer dos grups, un grup a 5 minuts finish i l’altre sub-12 a 10 minuts finish. En el primer grup vam tindre una participació de 49 jugadors (la meitat eren aficionats) i pel que fa al grup dels petits es van engrescar 30 nenes/s.
Dins del grup de les partides llampec els resultats van anar de la següent manera, l’Asier Casares, del CE Llinars, campió del Campionat de ràpides de Festa Major 2022, segon va ser l’Agustí Díaz de Parets del Vallès, i tercer el Virgilio Rodríguez d’Arenys. El Marc Esteve de @escacslalira, l’Enric Chalmeta de @escacsulldemolins, el Nuno Guillem de @escacspalautordera i el Manuel Garcia del @clubescacsbergueda, són els que van quedar primers dels seus respectius trams.
El Rayan Presas va quedar el millor sub12, l’Aleix Besolí de Cardedeu, el millor aficionat.
L’Iris Torregrosa de Llinars va ser la primera fèmina, l’Oscar Lozano primer sub14 i l’Elena Mans primera sub16, els dos del club d’escacs Llinars.
En el grup dels jugadors sub-12, els resultats van ser els següents, l’Alan Puerto del CE Llinars, campió del Campionat de Semiràpides sub12 de la festa major de Llinars. El millor sub8, i també segon va ser el Luka Escobar de @escuela_edami, la segona sub8 i tercera en la general va ser la Carla Prieto del @sescacs. L’Hugo Castro de Riells i Viabrea, va ser el segon sub10.
L’Aleix Passarius i el Roc Andreu, els dos del CE Llinars, van emportar-se les copes als millors sub12.
Molta participació de nens i nenes sub8 i de molts sense federar, i això ens alegra molt, esperem que s’animin a entrenar en els clubs que tinguin al voltant!!
Els blaus es van imposar als vermells 123 a 68, el que dona 1 punt pels BLAUS.
Visca la festa Major de Llinars del Vallès!!
L’any vinent més…