C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Tercera jornada als Calculíns GROC i BLAU, i segona jornada al VERD

Tercera setmana del torneig i a la Seu GROGA, tenim només 1 esportista, el Guillem Pi, del Gerunda, amb 6 punts de 6 possibles. El segueix molt de prop amb 5,5 la Federica Collazo, del Dos Torres Sant Cugat. Darrere a mig punt, el Ruslan Font del Peon Negro i el Galis Rico de les Franqueses.  I en una meritòria 5ª posició, el primer sub8, el Maxim A Gernjak del Gerunda.  Aquesta setmana, a la 1ª ronda, a la taula 1 s’enfrontaran el Guillem amb la Federica. A la Seu GROGA es jugaran 8 rondes.

El Calculín Off de la seu GROGA, estan disputant les ràpides, ja que en ser justament 9, no donava per fer un tancat, i es farà 5 rondes a 30’+30″ i 5 rondes a 10’+5″. Dues partides es van jugar en aquesta tercera jornada, el 27 de maig, a partir de les 18:30h, i 3 partides a la quarta jornada el 4 de maig. Es sumaran les dues classificacions, i d’aquí sortiran els 4 classificats.

Calculín GROC
Calculín GROC
Calculín GROC

A la Seu BLAVA, només els queda 1 ronda per jugar. Encapçalen la classificació 3 sub12, el Pau Mula del Gelida, l’Ibai Casanovas del Vilafranca i l’Oriol Herrando de la GP Vilanova. El Xavier Rosique del Sitges Prado i el Pau Riera del Peona i Peó són els 2 sub10 que segueixen la classificació. Els primers sub8 són Marc Herreros del Tres Peons i Alex Torres de la Lira Vendrellenca.

En el Calculín Off de la seu BLAVA, tenim 2 esportistes amb 4,5 punts, Bazhen Zasukha i Ferran Moruno, els dos del Sitges Prado seguits de 3 esportistes del Vilafranca amb 4 punts. David i Oscar Piñol, que s’enfronten entre ells aquest dissabte, i Samuel Callejas. Quins seran els 4 classificats?

A la Seu VERDA, encapçala la classificació un sub10, Stefan Costache de la Societat Coral Colon Sabadell, seguit de 4 esportistes sub12, tots ells amb 3,5 punts del 4 possibles, Nil Sarkar del Sant Quirze, Max Prat del Castellar , Abel Santos de la Rubinenca i Xavier Porta del Terrassa.

En el Calculín Off,  Pere Turro del Terrassa encapçala la classificació amb 3,5 punts, seguit de la Elene Tartarashvili de la SCC Sabadell amb 3 punts. 

La setmana vinent ja coneixerem els i les finalistes de les Seus de Llinars i Vilafranca, i començarem a intuir els i les possibles finalistes de la Seu de Sabadell.