C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

SÚPER CAP DE SETMANA AMB EL MILLOR EQUIP D’EDATS AL COMARCAL I LA VICTÒRIA DE TOTS ELS EQUIPS A LA RONDA 7 DE DIUMENGE.

EL NOSTRE SUB12 “B” d’aquest diumenge i darrere el SUB12 

REUS – LLINARS     4,5 a 5,5

Qué bé senta guanyar !!


Desplaçament llarg. Alguns concentrats a Llinars la nit anterior, … Pawel venint a jugar desprès d’haver treballat a la nit, i l’estrena d’en Josep Mª Parra al primer equip. 1:30 h de desplaçament, per arribar a les instal·lacions del REUS DEPORTIU, … i que ens ha deixat bocabadats (està clar que sóm de poble! jeje) amb unes intal·lacions “deportives” molt xules, i amb trofeus dels seus equips d’hoquei que eren més grans que molts de nosaltres.

Estava clara la importància d’aquest matx, … i així ho va viure també el Reus, … que va presentar l’equip més competitiu que fins ara havia jugat aquesta lliga, on menys en els primers dos taulers, ens superaven en tota la resta entre 50 i 100 punts. Els dos equips empatats i lluitant per buscar un punt que donés una mica més de tranquilitat per les últimes dues jornades en la lluita per evitar el descens, … que ha caigut de la nostra banda. I això que el matx no començava massa bé, on per darrera se’ns posaven dues partides en contra, … però mica en mica s’ha anat recuperant punts fins guanyar el matx; i sobre les 13:30 certificàvem la nostra victòria. Una posterior cel·lebració de tots en un pica-pica mooolt animat, … i de tornada cap a casa.

La setmana que ve ens visita el Salou, segon classificat i amb un planter impressionant, … però amb el que lluitarem amb totes les nostres ganes per aferrar-nos a aquesta increible experiència de jugar a la 1ª Divisió.

BADIA – LLINARS “B”    2 a 6

Doncs cap a Igualada, je, je, je. Cap a Badia volia dir. Tots puntuals, tot correcte menys un detall. Mira que hi havia espai per taules i cadires, doncs fins a tres cops per demanar que estirèssin l’espai. S’havia de seure entrant per dalt de la cadira, cosa impossible. Quins nervis, haurem de jugar drets i de cantó. L’Òscar i en Gabi, allà tranquils que no els emprenyin. Podien començar còmodament la seva partida. I tant, fins i tot un partidet de futbol sala. Si o no?. Bé, resolt el problema, es dona per iniciada la setena ronda.

A priori semblava un matx asequible però una derrota i unes taules que van demanar i que eren una mica dubtoses de refutar per buscar la victòria (finalment van ser taules), no feia cap gràcia. Més tard ja la cosa s’encarrilava i ens deixava amb més tranquil·litat per les partides que quedaven. Lo delegat amb 6 de 6 i en Jaume amb 6 de 7 els hi haurem de passar una part de la pressió (paraula prohibida en competició, je, je, je) per a la setmana vinent. Ens jugarem pràcticament l’ascens a Preferent al jugar a casa nostra amb el líder el Granollers.

Passi el que passi, tot passarà per l’última ronda amb el Tona i amb la “gràcia” dels nostres amics i verducs (només hem perdut amb ells), el Cardedeu que jugarà amb el Granollers. Els hi passarem la pressió al Cardedeu! Je, je, je. Això és un xotllo!. La culpa de tot sempre l’ha té un altre. (Mirar “Un tranvía llamado Godoy”). Cap problema. Deixem-nos anar, respirem fons i diumenge tots amb les piles carregades.

LLINARS “C” – SANT CUGAT “C”   3,5 a 2,5

LLINARS “D” – BARAD “D”   4 a 0

LLINARS SUB12 – VILAFRANCA SUB12   2,5 a 1,5

LLINARS SUB12 “B” – SANT CUGAT SUB12   3 a 1

Avui l’ equip Sub12B ha jugat a casa contra el Sant Cugat, segons ordre de forces els nostres jugadors han sigut: Arnau Sánchez, Iago Gayoso, Arnau Pérez i en Sergi Oliva que amb un contundent 3-1 s’han fet amb el matx.

Fins aquí la 7a jornada de Lliga.
Continueu així equip!!!!
La reportera més ditxaratxera
(Rafi)