C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

SIMULTÀNIES A CÀRREC DE LES NOSTRES “A”.

(CRÒNICA DE L’ANA BONALS)

SIMULTÀNIES AMB LES 5 “A”

El passat dimecres dia 4 de desembre, l’Adahara, l’Ariadna, l’Aramí, l’Ainhoa i l’Asier, van ser convidats per l’organització de l’Open del Llobregat a realitzar una activitats amb nens de l’escola Jaume Balmes i amb els nens de l’institut Baldiri Guilera.
Aquests dos centres tenen com asignatura els escacs.
Els nens de l’escola Jaume Balmes abans de començar l’activitat van fer moltes preguntes als nostres jugadors, que ells a poc a poc van anar contestant. Un cop finalitzada la curiositat que els envoltava, va començar el repte, eren unes simultànies.

Els petits molt motivats, perquè es van assabentar que els jugadors que participaven, han participat a la final de Catalunya, la final d’Espanya, al Campionat autonòmic, al Campionat del món, aquesta era la sorpresa.
Un cop finalitzada l’activitat amb aquesta escola, vindrien els més grans (nois/es de 12/16 anys) de l’institut.
Els jovenets de l’institut deien “això està xupat ‘’ i van veure que no era tan fàcil, més aviat tot el contrari.
Un cop acabada les simultànies, ells es van assabentar amb qui havien jugat, els van felicitar i més d’un va dir que volia ser com ells.
Va ser un matí molt, molt emocionant, la premsa de la comarca va prendre nota de l’esdeveniment i fins i tot van tindre la visita de la televisió local.
Un cop finalitzat l’acte van tindre un dinar de germanor amb l’organització de l’Open.
Donar les gràcies a la Patricia Clarós, i al MI Marcelo Panelo per escollir els nostres jugadors per aquest esdeveniment.