C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

RONDA DOS A LA LLIGA i L’EQUIP “A” SOMIANT!

… i CONTINUEM TREIENT-LI “GUSTILLO” A LA 1ª DIVISIÓ !!

 

LLINARS “A” – MARAGALL   6 a 4

 

Aquesta era una de les partides que teníem marcades al calendari com a “important”, atenent la igualtat que hi ha entre els dos equips. Igualtat que ha estat la tònica de tot el matx. Els punts s’han repetit equitativament entre els de davant i els de darrera;… amb 4 taules als taulers centrals, … que s’està tornant la zona més rocosa d’aquest equip. Hem estat jugant durant gran part del matí amb el resultat en contra, i que hem anant remontant fins l’empat a 4;… moment en què les dues partides que ens quedaven estaven guanyades; i acabaven definint el resultat final.

 

Ja acumulem dues victòries (de 2, jeje) que ens fa estar a tots molt il·lusionats, … i continuarem anant partit a partit. La setmana que ve, a jugar contra els nostres amics del Gramanet, on estrenarem el seu nou local.


LLINARS “B” – CARDEDEU  3,5 – 4,5
Aquest diumenge no vam poder puntuar amb el derbi regional, els nostres veïns i amics del Cardedeu. Empat a 3,5 abans de finalitzar l’última partida, però no va poder ser. Felicitar al Cardedeu i animar al “B” que amb els resultats que hi han, anem en 4a posició a un punt del Cardedeu que és l’únic equip que ha guanyat els dos encontres. Per tant, tot acaba de començar i tot pot ser possible. Ànims per anar a visitar aquesta setmana al Sant Boi de LLuçanès.
SABADELL – LLINARS “C” 3 – 3
CONGRÉS – LLINARS “D” 4 – 0
VACANT – LLINARS SUB-12 0 – 4
El Vacant no es va presentar a casa i el LLinars que va guanyar comodament sense despentinar-se. (Je, je, je)
TARADELL – LLINARS SUB-12B 0 – 4

Avui ha sigut un dia intens, ens hem aixecat molt d’hora ja que teníem que desplaçar-nos fins a Taradell. Els nostres jugadors i segons ordre de forces han sigut: Arnau Sánchez, Roc Boix, Iago Gayoso i el debutant en la lliga en Sergi Oliva.
No han donat tregua al contrincant, amb una gran qualitat i en 1h i 15 minuts han guanyat per un 0-4.
Felicitats equip i molt especialment al Sergi en el seu debut.
Rafi Arjona (la Reportera “aniversera”)