C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

RONDA 5. EL “D” DE DONES GUANYA PER 4 a 0 COM TAMBÉ HO FA EL SUB12 “B”.

XOCOLATA AMB XURROS.


LLINARS “D” – PEONA I PEÓ “H”  4 a 0

L’equip D ens enfrontavem aquesta setmana contra el Peona i Peó “H”, un equip molt més jove que nosaltres, que no ens ho ha posat gens fàcil, però al final les partides s’han anat decantant cap a la nostra banda.

La primera en acabar ha estat la Noemí, al primer tauler, que com gairebé sempre és la primera en acabar!!  A la Tura, la Glòria i a mi, no ens han donat l’oportunitat de fer escac i mat, doncs els nostres oponents han deixat caure els seus reis abans d’acabar les partides!!
La setmana vinent anem a Santa Eulàlia de Ronçana, a visitar els nostres amics del Vall del Tenes, ens acompanya l’equip C. A veure com ens va!!
(Crònica de Núria Español)

LLINARS SUB12 – CERDANYOLA DEL VALLÉS SUB12  2 a 2
Ens pensavem que això seria bufar i fer ampolles, però no vem passar del 2-2. 1r tauler: Asier jugador experimentat resolt amb fiablitat. 2n tauler: Aramí després d’un atac fortíssim al flanc de dama, amb una entrega dubtosa vam perdre l’avantatge i després de lluitar fins al final ja que aquesta jugadora no es rendeix mai i també que els seu contrincant va jugar molt bé vam predre. 3r tauler: Marc a entrat en una dinàmica negativa però torno a repetir que aquest jugador amb talent pot donar la volta a la situació. Vam perdre. 4t tauler: Laura la propietrària del quart tauler per mèrits propis, tot i ser la més petita donar mostres d’una seguretat i saber fer que deixa bocabadats a més d’un. Acaba les partides a cops de mat. Guanya (segona victòria consecutiva).
(Crònica d’Ana Bonals)

LES FRANQUESES – LLINARS “B”   3,5 a 4,5

Després d’un divendres de WhatsApp’s jeroglificants, quedava tothom convocat entre les 08.29h i 08.30h del matí de diumenge a la xurreria de LLinars. L’Aurelio Galino ens convidava a tothom per agafar energia i axí poder guanyar a Les Franqueses. Teníem moltes ganes perquè estem ara mateix segons i amb esperances de poder fer quelcom.

I diuen que mentre hi han possibilitats, s’ha de lluitar fins al final. Doncs això és el que ens toca continuar fent. Intentar-ho!

Vam guanyar per la mínima i per arrodonir el día, l’Esteve Giró ens convidava a tots també a un refrigeri abans de marxar per comentar la jugada matinal.

Propera parada: LLinars del Vallès, correspondència amb: Calldetenes Vic “B”.


CONGRÉS – LLINARS “A”   5,5 a 4,5


Ufff, … la mala sort fa que tornem a repetir titular, … NO HEM POGUT AMB EL CONGRÉS !!


Nova derrota per la mínima, … i aquesta vegada la sort no ens ha acompanyat!


Un equip força comptacte, … però per sota dels dos últims enfrontaments. No hem estat  bé avui al davant, on hem encaixat tres derrotes, que tampoc no és habitual en el nostre equip. Per la part de darrera hem empatat.


Durant part del matx, hem pensat que podríem guanyar, amb quasi totes les partides estaven ben encarades, …. però de cop en vàries partides, les decissions que anàvem prenent ens anava treient avantatge … el matx es tornava igualat, … per arribar a tres últimes partides molt complicades i amb problemes de temps per les dues parts, …. que ens han guanyat 2 a 1 i finalment s’acabava consumant la derrota.


La setmana que ve ens ve el líder a casa, el Barcelona, … i pensem donar-los guerra !!LLINARS “C” – VACANT  6 a 0 


Contundent el “C”. Sense comentaris.LLINARS SUB12 “B” – CASTELLAR SUB12  4 a 0