C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

RONDA 3 DE LA LLIGA CATALANA

NO HEM POGUT AMB LA GRAMANET !!

GRAMANET – LLINARS “A”   5,5 a 4,5


Un ambient molt agradable a Santa Coloma, … i molts amics i coneguts a la seva nova sala. 

 

Avui hem notat el que és un equip compacte de la 1ª Divisió. Mentre en els tres primers taulers els hi treiem una petita avantatge d’ELO, a partir del 4t fins el 9è tauler, ens passaven en més de 50 punts d’elo en tots ells (el seu tauler 9è, presentava uns bons 2.128 punts), i a l’últim tauler igualtat.

 

No ha estat un matx còmode, … amb tres partides que han acabat ràpid, per donar un empat a 1,5 punts;… per desprès quedarnos amb unes posicions als taulers que no ens permetia poder avaluar bé com acabaria aquest enfrontament, … però que cada cop que un es posava a comptar possibilitats de resultats, … sempre ens faltava algun punt que ens permetés pensar que podríem guanyar l’encontre. I com així ha estat, …. que hem arribat a un empat a 4,5 punts, …. però ja amb una última partida on ens tocava defensar un final de torre i dos peons contra torre, … que no ha pogut ser.

 

Bé, hem encaixat la nostra primera derrota a la 1ª Divisió Nacional,  desprès de dues victòries excel·lents, … i que ens fa veure el nivell que hi ha en aquesta categoria. La setmana que ve rebem al Sant Martí, un equip que ha militat molts anys a la Divisió d’Honor, … i que ens presentarà un equip tant o més compacte que la Gramanet. Us hi esperem !

A DALT L’EQUIP A i A SOTA L’EQUIP B

SANT BOI DE LLUÇANÈS – LLINARS “B”   2 a 6

Aquesta vegada el delegat titular no va poder anar a jugar tant lluny, je, je, je. Tenia una bona coartada. Però farà la crònica igualment ja que estava al cas reben fotografies dels taulers per poder valorar com es desenvolupava el matx a 99,5 km de distància. El primer en acabar va ser en Gabi Vacas, no vaig veure ni la foto. El fotògraf va ser el pare Ceruelo que m’anava informant al detall. La cosa es posava de cara amb una victòria més de l’Òscar fill, amb alguns malabars i trucs, perquè aquella posició no feia por, el següent. Je, je, je. El seu pare em deia textual: “Li ha fet el lio del pollo”. Amb el punt d’en Chamorro, la cosa ja estava en un 0-3 i un altre “lio del pollo” d’en Jaume Gayoso que també pintava fosc i que també va acabar guanyant. El migdia es presentava encarat finalitzant amb un 2-6 i de tornada cap a casa per fer el vermut a bones hores.

Continuem quarts a mig punt i molts empats. Tot està en joc i millor que la setmana passada. Aquest diumenge, el Montornès.

LLINARS “C” – BARAD    4 a 2


LLINARS “D” – BARBERÀ   3 a 1


LLINARS SUB12   2,5 a 1,5


LLINARS SUB12B   2 a 2

Avui ens hem estrenat a casa i la/els nostres jugadors/a i segons ordre de forces han sigut en Víctor Losilla, Iago Gayoso, Lledó Espada i Sergi Oliva, no han pogut passar del 2-2 contra el Mataró, pero en Iago que el dissabte al Comarcal havia perdut contra el mateix contrincant avui s s’ha pres la revenja i amb un escac de torre i cavall ha aconseguit guanyar. La Lledó ha debutat avui en la lliga aquesta temporada.

I fins aquí la crònica d’ avui.
Rafi Arjona