C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Rasquem i aconseguim la Final de la Copa Catalana!

Aquest diumenge 19 de gener s’ha jugat la Copa Catalana amb un total de 111 equips des de la categoria de Divisió d’Honor i fins a la de Tercera. Tots els clubs obligats a portar com a mínim un equip, i nosaltres que aquest cop han sigut 3 els que han anat a defensar el color groc a les cotxeres de Sants. Marató d’ 11 hores d’escacs, i és que la jornada començava a les 09.00h i acabava a les 20.00h del vespre, no està gens malament. El nostre “A” defensava la Segona Divisió amb un Elo REAL mitjà no de 2.158, sinó de 2.110 i ho han fet amb un Notable-Excel·lent. Sortien en Gerard Ayats, Eloi Castillo, Marc Arníjas i Oriol Panedés des de el lloc 52 del rànking inicial i aterrant en el meritòri número 30. Han sigut un total de 20 punts dels (9×4=36 punts possibles), hi han quedat cinquens per desempat amb el Jake que s’endú la cuarta i última plaça per jugar la Final de la Copa Catalana. LLàstima, llàstima , llàstima. Ens ha faltat mig punt o dit d’un altre manera, decantar un dels 4 empats que havien fet, per una victòria.

L’equip “C” o les nostres promeses, han fet un equip només de “nens i nenes”, en total havien de ser 6 per rotar i finalment que en Sergi Prats es queda a casa per febre i deixa l’equip en 5 amb: Guillem Las Heras, Sara Las Heras, Pau Toquero, Gabriel Vacas i Àlex Maria. El resultat ha estat dins de la normalitat millorant suaument el rànking inicial que passa del 101 al lloc 87 final i amb una bona experiència maratoniana per a tots. Gràcies a tots per assolir aquest repte de club en la Copa Catalana. Al final 14,5 punts.

I finalment l’equip “D”, amb 12,5 punts, que baixen a la ciutat Comtal a buscar el passaport per continuar el viatge cap a la Final del dia 27 d’abril, ja que han quedat classificats al finalitzar 3r en la categoria de Tercera. Els “roquers” amb en Xabi Lobo, Moisés García, David Rosàs, Juanjo Maria i Ana Bonals que s’ho van passar “pipa” i que fins hi tot podien haver quedat primers de la seva categoria, també per ells, moltes felicitats.

veure classificació final