C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Nou èxit del Club al per equips d’edats de Lloret 2023

5 equips i 23 esportistes, d’entre elles 5 fèmines, en les categories sub-8, sub-10, sub-12, sub-16 i sub-20.
Començarem parlant de fites no aconseguides, i que estan marcades com a objectius d’aquest Club.

La primera, no vam aconseguir engrescar a prou famílies per dur un equip per categoria (no vam poder fer equip a les categories sub-14 ni a sub-18); i com a segona, no vam poder arribar al 30% de participació de fèmines, on ens vam quedar en un 22%. El Club continuarà treballant per assolir-les en els propers campionats i mirar de convèncer a més famílies i més noies que s’han de sumar a practicar aquest esport, què és magnífic.
El campionat…, una canya!! Ja ho vaig comentar en una altra crònica, però no puc evitar repetir-ho…, dona gust ser del Llinars!
Sub-8, han quedat 14è. No ha anat massa bé la competició, però tenen ganes de més. Gabrielle, Xavier, Iris i Ares; i els que s’hi sumaran a futur, estem aquí per ajudar-vos i a fer-vos millors.

Sub-10, un excel·lent 4t lloc, partint del 19è. Feia 6 anys que no estàvem tan a prop del podi. Víctor, Alan, Jasmine, Oriol i Christian ens van fer somniar durant una estona. L’any que ve lluitarem pel màxim en aquesta categoria.

Sub-12, han quedat el 16è, i partien del rànquing 17è. Moltes coses bones i altres a millorar. Eloi, Kenzo, Sergi, César i Sasha van lluitar per dur aquest equip més amunt, i ho van tenir a la mà, però la paciència donarà els seus fruits!

S16, màsters de l’Univers! Inigualable el que van fer. 22 de 24 punts possibles i Campions de Catalunya (ja ho eren abans de l’última ronda). Arnau, Aramí, Roc, Noah i Jofre, van aconseguir copar tots els millors taulers, des del primer fins al tauler reserva. Per si algú es pregunta per què Llinars ha pujat a Divisió d’Honor…, us emplaço a què els veniu a veure jugar.

Millors taulells de la categoria sub-16, Arnau Sanchez, Aramí Lobo, Roc Boix, Noah Molina i Jofre Pla

Campions de Catalunya de la categoria sub-16

Sub-20, màsters de la Terra!, amb un magnífic 2n lloc, que si bé a alguns els hi podria decebre, a nosaltres ens té gust de glòria. Asier, Ainhoa, Arnau i Gorka van superar una arrencada dolenta i quasi ho acaben d’endreçar del tot. Un gran campionat de l’Ainhoa, duent-se el millor 2n tauler, i una abraçada molt forta a Gorka, que se’ns ha fet gran, i l’any que ja no podrà disputar els campionats d’edats.

L’Ainhoa millor segon taulell de la categoria sub-20

Subcampions de Catalunya de la categoria sub-20

I van ser acompanyats pels seus entrenadors Lluís, Alvarado, Roger i Lledó, amb el reforç del nostre amic Lázaro; i fent de delegats el mateix Roger, Xavi, Núria i el presi, qui escriu aquesta crònica.
I aquí no acabava la nostra participació en aquest Campionat, dels 6 components de l’equip arbitral, dos del Club, en Lluís i la Laura!… i si algú pregunta per una rossa que anava fent fotografies per la FCdE, que no ho dubti, era la nostra Anna!
Ho dit…, Una canya!!!

En aquest link podreu veure les classificacions Chess-Results

En veiem a la propera edició.