C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

MOLTES FELICITATS CLUB D’ESCACS LLINARS!

Del 24 al 29 de març ha tingut lloc a Vila-seca el campionat de Catalunya d’Edats. El nostre club amb força participants (17) ha estat un dels que més jugadors ha portat i dels que també ha recollit grans resultats. La foto no és gens petita!. Hem de destacar a part dels podis obtinguts que pràcticament tots el jugadors han igualtat el seu rànquing de sortida i la meitat l’ha millorat.

Per tant i fent números 90,5 punts d’un total de 153. Pràcticament un 60% dels punts totals. La ronda amb més punts va ser la primera amb 12,5 punts i la que menys la 3, 5 i 9 amb 9 punts. Molta igualtat de resultats i estabilitat de punts el que demostra aquests resultats finals i una consolidació del club en les diverses categories.

Tot gràcies al treball fet prèviament al club durant molts anys, i lògicament amb l’última espenta “in situ” a l’hotel Palas amb els nostres entrenadors, delegats, pares i acompanyants, etc. Gràcies a la repetició d’aquesta manera de fer, el nostre club continua fent pinya i obtenint resultats molt positius.

MOLTES FELICITATS A TOTS/ES!