C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Miquel Company Campió de Catalunya sub-8, Gerard Ayats Sots-Campió de sub-16 i Tercer club classificat en la Copa Promoció i Premi Jordi Puig. MOLTES, MOLTES FELICITATS! UN GRAN CLUB!

Si caben 100.000 xinos en una cabina telefònica, no hi ha dubte que els 21 del Llinars van venir amb la Wolkswagen de la Núria a buscar les millors classificacions al campionat de Catalunya d’edats que es va celebrar el passat 19 al 24 de març al Palas de La Pineda-Salou. Doncs no es va fer esperar gaires dies la primera i millor classificació per al nostre sub-8 en Miquel Company. Campió de Catalunya 2016. Moltes felicitats! La resta de categories continuaven més lentament i finalment la millor classificació per al sub-10 va ser per l’Asier Casares en el lloc 12è i bona marca amb 6 punts i 16è per en Marc Collazo. En sub-12, en Sergi Prats i en David Company per sota de les seves posibilitats però amb la marca mínima per anar al campionat d’Espanya. Bon torneig de l’Àlex Maria quedant amb medalla i 8a posició en el sub-14 amb 6,5 punts i passatge per anar a Salobreña i el nostre Sots-Campió del sub-16 per en Gerard Ayats, quin nivell sent de primer any! Moltes felicitats també per en Pau Toquero amb 6 punts i 6a posició i medalla en una difícil categoria. En sub-18, 5,5 punts per l’Oriol Panadés i llàstima de no entrar en medalla al quedar el 9è per desempats però també amb la marca mínima per anar al campionat d’Espanya. En general ha sigut un bon torneig i com sempre hem fet el podi en la Copa Promoció quedant tercers entre els millors clubs de sub-10 i sub-12 i també podi en el Premi Jordi Puig als millors clubs de sub-14 a sub-18 on també hem quedat tercers.

Moltes felicitats a la nostra cantera, a tos els premiats i als no premiats per participar, als pares, familiars, entrenadors i delegats.

Ens tornem a veure molt aviat en el nostre Open i Calculín.