C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Llinars primers per equips a la fase prèvia comarcal 2022

Després d’una gran temporada que “descans” obligat, torna a la nostra comarca, les fases prèvies del Vallès Oriental, Osona, Maresme.

Es van realitzar entre els dissabtes dia 19 i 26 de març, a un ritme de 30’ més 30’’ per jugada. El Club d’escacs Llinars participava amb un total de 25 jugadors, alguns d’ells venien de jugar la fase de Promoció i valors.
La categoria sub-8, la més menuda, teníem 2 jugadors, el Víctor, i després se’ns va incorporar l’Iris, a l’haver aconseguit la targeta verda que li donava accés a aquest torneig.
A la categoria sub-10 hem tingut a tres jugadors el Rayan, l’Alan i el Kenzo, destacar la tercera posició del Rayan, la desena de l’Alan i la dotzena del Kenzo.
9 jugadors participaven dins la categoria sub-12. El Jofre, el Noah, l’Eloi, el Sergi Roca, el Sergi Sánchez, el Max, l’Anna, el Nil i el Manu
Dins la categoria sub-14 han participat l’Adahara, l’Ariadna, el Dani, l’Aleix, l’Òscar i l’Elena, aquests últims venien d’obtenir la targeta verda, que els donava accés a aquesta prova.
En la categoria sub-16 hi havia el Roc, l’Arnau Parra, i l’Asier. El Roc va assolir un primer lloc, i el dissabte vinent jugarà la final amb el primer classificat del Barcelonès-Nord.
I acabem amb la categoria sub-18 on participaven el Sergi Prats, assolin una primera posició i l’Ainhoa.
Hem assolit un primer lloc per equips.

Ens veiem aviat