C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

LLINARS participa com a SEU en la 1a jornada del Torneig de Promoció d’escacs i valors esportius. 9 dels 10 jugadors que participen del club ja han iniciat les seves partides i amb molt bons resultats.

CLIQUEU RESULTATS

El Campionat Comarcal d’Escacs de promoció i valors esportius forma part d’un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat i està organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Oriental a través de la seva comissió tècnica.

L’objectiu principal d’aquest campionat és el foment de la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim número de joves escolars, sense tenir en compte les seves actituds físiques o tècniques. Aquesta pràctica ha de ser compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics com són la responsabilitat, la solidaritat, el respecte, el compromís , la tolerància, el treball en equip i l’acceptació de les normes. Per tant els resultats de les partides té un aspecte secundari.

En aquest sentit, es premiarà amb targetes verdes aquells esportistes que assoleixin els valors esportius, i seran els àrbitres ( tutors de joc) els encarregats de valorar-ho dins d’una tasca arbitral de caràcter pedagògic.

L’esforç per anotar correctament les partides serà un aspecte important a avaluar per aconseguir la targeta verda, ja que és un requisit en el compliment de la normativa. En aquesta línia, a les categories sub8 i sub10, els esportistes que assoleixin la targeta verda se’ls convidarà a incorporar-se en el grup federat (en la tercera ronda).