C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Lliga catalana, sisena ronda

ANDORRA – LLINARS HGC Renting 6,0 – 4,0
Novament pels pèls…, quan ho teníem a la mà. I novament un equip molt jove, del qual sentir-se molt orgullosos!
Llarg desplaçament al país veí, per disputar la sisena ronda, dinar d’equip, i cap a les partides. De mica en mica li anem agafant el “tranquillo” en aquesta dura màxima categoria de la Divisió d’Honor, però encara no ens dona prou. En paraules del nostre delegat, passades les 22 h de la nit del dissabte, després de sopar i abans de la tornada la canxa: “Hoy tampoco merecíamos perder. Hubo momentos que pensábamos que ganaríamos”.
A part de l’extraterrestre Alvarado (malgrat que diu que viu a Sant Cebrià de Vallalta), que va tornar a guanyar a un altre GM, i que es posa amb un 5,5 de 6 punts; la nostra zona mitjana comença a puntuar, i això és una gran notícia, amb la primera victòria de Roc a la Divisió d’Honor!… i la primera que jugava amb blanques en aquesta Lliga.
Res més a dir. Cada cop sabem més com es juga en aquesta DH. Estic encantat amb el nostre equip!
La setmana que ve a casa, contra el Barcelona. Allà tornarem a ser per lluitar amb tot el nostre potencial!

LLINARS B – SANT MARTÍ B 7,0 – 3,0


Victòria còmoda, amb unes alineacions similars, amb lleuger avantatge nostra.
Primera victòria del presi…, que va estar fet posar els nervis de punta per la partida boja de José Mari. I Aurelio continua amb el seu 100% de partides guanyades des de la seva reaparició (“Veni, Vidi, Vici”), i molt bon nivell de totes les partides. Molt bona estrena d’en Roger a l’equip B, i primera participació en la Lliga de José Manuel, que no li va anar tan bé…, però és que no pot evitar tirar-se a l’atac, encara que sigui amb una mà davant i una altra darrere.
La setmana que ve contra el Mollet B, que serà un matx fort, bonic i de rivalitat.

LLINARS C – MOIÀ MOIANÈS B 4,0 – 2,0


Nova victòria, que ens manté segons, i posant pressió al primer d’aquest grup.
Jaume (avui de primer, i delegat de l’equip) estava preocupat, perquè s’apropen jornades decisives i a les seves terceres derivades, semblava que hi havia algun perill de relliscar. Al final, cap problema, i la solvència d’aquest equip es va tornar a demostrar. S’estrenava a la lliga el jove veterà Salvador, i ho va fer amb molta solvència i victòria; que més els punts dels joves van donar el resultat final. L’Eloi, continua immaculat i pitxitxi del Club!
La setmana que ve a jugar a Taradell-Centelles, i a intentar mantenir la ratxa

LLINARS D – TONA B 1,0 – 3,0

Aquest diumenge a casa contra el Tona (el que va tercer de la nostra categoria), dues de les nostres dones han tancat la sala, la Maria en un final de peons i rei, on ella tenia un peó d’avantatge, i ha aconseguit rematar. I la Glòria en un final molt tàctic, que no ha pogut guanyar, després de no voler canviar dames.
Diumenge vinent ens n’anem cap a Vic, per tornar-ho a donar tot!!

LLINARS E – SANT ANDREU F 1,5 – 2,5
Era un matx difícil, amb qui va tercer d’aquest grup, però què es va lluitar molt bé…, amb alguna partida acabada massa ràpida. Primera victòria a la Lliga de Jasmine i taules meritòries de Víctor. Alan no va poder amb el seu rival, i Òscar va perdre la seva imbatibilitat
La setmana que ve acompanyaran a l’equip B a Mollet, per jugar amb el seu D.