C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Lliga catalana, segona ronda

VILA OLÍMPICA – LLINARS HGC Renting               5,5 – 4,5

Un matx de dos equips que mai havien estat a DH, i que amb el que tenim molt bones amistats.

Ens van guanyar. No va poder ser. Els dos som candidats per lluitar per eludir el descens. Ara ells ho són una mica menys i nosaltres una mica més. El matx va ser molt igualat, i fins últim moment vam tenir l’empat a l’abast; però res a dir dels nostres jugadors, van estirar els seus coneixements fins on van poder, i no va donar per mes. Com vaig comentar a l’anterior crònica, la nostra part mitjana d’equip patirà molt aquest any.

Ara venen dues partides molt complicades, amb equips molt superiors; però continuarem lluitant fins a l’últim sospir, que no ho dubtin!

LLINARS B – GRANOLLERS-CANOVELLES              4,0 – 6,0

Un matx descompensat, que quasi tornem a empatar, com ja vam fer l’any passat, amb un altre Club amic. Les partides van ser llargues, i vam tenir bones opcions, però la qualitat del rival es va acabar imposant.

 Es va estrenar amb el Club i amb l’equip, el Luís Vara. Un sub20 encantador i, a més, amb victòria!

Creiem que aquest equip podrà conservar la categoria sense haver de patir, però caldrà anar partida a partida.

LLINARS C – CALDES B                                                3,0 – 3,0

Sabor agredolç. Era un matx que a priori es marcava com a possible victòria. La vam tenir a la mà; però al final encara vam poder sospirar per treure l’empat….: perquè a l’última partida del matx, demanant el temps, com es fa al futbol, jeje, l’Hilari va defensar molt bé una partida amb un final complicat, on el cavall d’avantatge només donava per l’empat, i si es jugava precís.

La setmana que ve a Vic, un dels candidats a pujar de categoria.

LLINARS D – CALDES C                                               1,5 – 2,5

El nostre equip femení s’estrenava a casa, repetint l’equip que va començar la Lliga. No va poder ser, però cada cop van a més. De moment, la Maria continua invicta, i els ànims estan alts!

Repetim equip de dones, la Maria, l’Ana, la Glòria i jo, per jugar amb l’equip C del Caldes, que venen juntament amb el seu equip B, que ha de jugar amb el nostre C.
Hem aconseguit puntuar més que la setmana passada, i hem sumat 1 punt i unes taules. Els nostres rivals, tots ells també de la nostra quinta, han estat molt agradables, i ens han fet gaudir de les nostres partides. Eren també força novells, com nosaltres, i tot i que alguna partida de les nostres dones s’hauria pogut guanyar, al final, s’han decantat cap a la seva banda. Un plaer jugar amb els de Caldes!!!

I diumenge vinent cap a Castellterçol hi falta gent…

LLINARS E – GRANOLLERS-CANOVELLES E           0,0 – 4,0

Va ser un matx de joves promeses dels dos equips …, i als nostres esportistes només se’ls hi va quedar gravada la paraula “joves”, jejeje. Els haurem d’explicar millor!

Orgulloses d’ells!! Sabem que cada cop ho faran millor, i nosaltres els ajudarem a aconseguir-ho!!

Fotografies cedides per la Cèlia Fernàndez.