C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

LLIGA CATALANA. RONDA 2

SANT ANDREU “B” –  LLINARS   6 a 4, … I OCASIÓ PERDUDA!

En un molt bon ambient al Casal Catòlic de Sant Andreu, on ens lliguen molt bones amistats, … ens hem deixat la victòria, quan tot semblava que podria ser nostra. Inclús el Mestre Anguera (que jugava contra el Presi) tenia un record cap a Josito i Laura, i on li explicaven que els teníem de viatge sabàtic per Àsia. El matx començava molt bé per nosaltres, amb les victòries de Sergi (ràpid, caçant una dama que s’havia colat a casa seva), Arnau Parra (que s’estrenava amb l’equip, i molt bé) i el nostre MI Alvarado. En aquell moment, a més, havia clara avantatge en les partides de Gorka i Ainhoa, i les altres partides jugant-se; així que semblava que els cinc punts els teníem. Però, com ja ens ha passat altres vegades, des que ens hem acostomat a jugar les divisions nacionals, tot s’ha anat torçant. Guillem perd (sense excuses, jeje), Pawel, en bona situació per puntuar, rellisca, i es deixa el punt; el Presi no es capaç de superar la pressió que el deixa amb qualitat de menys i encara que mareja una estona, acaba perdent; de les nostres partides “bones” Gorka nomès pot entaular i Ainhoa se li desmonta tot i perd; Gerard (que també s’estrenava amb l’equip) també sucumbeix a la seva partida i, finalment, Toquero, amb entrega inicial i molt agressiu tota la partida; ja amb el matx decidit, signen taules. Una llàstima, perquè hem tingut l’ocasió de guanyar el matx, i si més no, empatar-ho; i finalment l’hem perdut. Ara ens tocarà, com sempre, continuar lluitant partida a partida. La setmana que ve, ens visita un potent LLEIDA; al qual pensem donar-li guerra!!

(Crònica del Presi)
ACANT – LLINARS “B”   0 – 8 
Segonda ronda i tornem a clavar un 8-0 però aquest cop a domicili i sense matinar. Fantàstic.
(Crònica de Gerard)
LLINARS “C” – CONGRÉS “C”   6 – 2
Esta semana nos tocaba jugar en casa contra el Congrés C, un equipo de fuerzas similares que el año pasado ya pudimos ganarles por 5 a 3. Presentábamos de nuevo un equipo muy compensado entre adultos y jóvenes, que vienen empujando fuerte y con muchas ganas de sumar.

Apenas, a la media hora, Eric ya decantaba la partida a su favor, evitando el enroque y ganando calidad y peones. Òscar siguió los mismos pasos, destrozando el flanco de Dama y ganando pieza. El resto de partidas seguían con mucha igualdad pero buenas vibraciones.
Con las partidas ya bien introducidas en el medio juego, Joan cedió pieza y posteriormente no pudo evitar la derrota. Al poco, se seguían las victorias de Òscar y Eric, y se sumaba la de Manel, que le dió la vuelta a una partida cuesta arriba, 3-1 en el marcador y ventaja clara en 2 de los 4 tableros restantes!
Aramí que había estado toda la partida luchando por la victoria, siguió peleando hasta que intercambiaron el último peón que les quedaba, 3,5-1,5. Poco después Abel firmaba las tablas en un final con ventaja pero con apuros de tiempo, 4-2!
Emili, acabo finalizando magistralmente su partida, la cuál llevaba con calidad de más, asegurando la victoria del matx 5-2. Pero faltaba la trabajada victoria de nuestro tablero 1, Jaume, dominando de principio a fin y dándonos el definitivo 6-2!
Grandísimo match de todos nuestros jugadores! Este equipo tiene ganas de victorias y quién sabe, quizás de ascenso?
(Crònica de Manel)

LLINARS “D” – PALAUTORDERA   0,5 – 3,5
Segona ronda, i ens enfrontem amb un dels equips més forts del nostre grup. És un club molt proper de nova formació, però amb uns jugadors amb moltes partides a l’esquena. Venen amb un equip molt fort,  el 2n, 3r i 4rt de la seva llista.
Aquesta setmana, recuperem l’equip femení al 100%, tenim una jove jugadora, l’Adahara, que s’estrena al nostre equip, defensant el primer taulell, i no ho ha fet gens malament, aconseguint remuntar la seva partida amb qualitat de menys, aprofitant-se d’un error del seu contrincant, i aconsegueix unes merescudes taules. Al segon taulell, tot i portar bona part de la partida molt igualada, encara no sé com, em deixo un alfil i acabo perdent la partida. La Carlota al 3r taulell i la Lledó al 4rt tampoc són capaces de guanyar les seves partides.
La setmana vinent anem a Vilanova juntament amb l’equip sub12, on també ens espera un equip força fort, a veure si tenim més sort.
(Crònica de Núria)

LLINARS “E” – RIPOLLET “B”   2,5 – 1,5
LLINARS “SUB12” – LA PARETANA “SUB12”    2 – 2

Segona ronda i un altre “coco”que ens visitava, la Paretana. A priori, eren més forts que nosaltres, ja que els tres primers taulers ens treien una mica d’Elo, però nosaltres veníem reforçats del resultat de la setmana passada… I l’únic tauler on erem superiors, va guanyar el primer. Aleix Quincoces, fidel al seu estil, va portar a terme un fort atac a l’enroc rival d’on va sortir amb torre de més, i la victòria no se li va escapar. 1-0. El matx es posava molt de cara al poc temps, ja que Daniel Romero, que va portar l’iniciativa en tot moment, va aconseguir guanyar un peó i, amb molta seguretat i confiança, va forçar el nostre segon punt. 2-0. Restàven dos taulers i no pintava malament cap d’ells. Peró… Noah Molina, que va jugar molt bé l’obertura i va sortir d’ella amb peça de més, no va poder plasmar aquesta superioritat i va perdre la seva partida. 1-2.Només faltava Ariadna Carrasco, que estava jugant una partida molt seriosa e igualada, però l’habilitat del rival li va fer perdre un peó i ja no va poder refer-se. Després d’una gran lluita, no va poder evitar la derrota… 2-2.
Un gran matx de tots dos rivals, on va quedar patent la seva igualtat. Felicitats a tots/es, cracks!!!!

(Crònica de Toni)