C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

LLIGA CATALANA RONDA 1. L’EQUIP “A” PLEGAT DE JOVES QUE FAN POR! A 1A DIVISIÓ! OH, OH, OH. I ELS SUB12 APRETANT FORT AL PEONA i PEÓ.

VALLS – LLINARS A    5-5

MOIÀ MOIANÈS – LLINARS B    8-2

LLINARS C – COLLBLANC    3-5

LLINARS D – PALAU AUSIT    0-4

LLINARS SUB12 – PEONA i PEÓ SUB12    3-1

LLINARS SUB12B – PEONA i PEÓ B    3-1

CLIQUEU EN LLEGIU-NE MÉS… PER VEURE LES CRÒNIQUES DELS EQUIPS I LA FOTO MUNTATGE.

VALLS – LLINARS A    5-5

EMPAT a 5, … i per Valls han passat els nostres joves marcant un nivellàs de joc!

Desplaçament llarg per jugar amb un dels equips favorits per pujar a la Divisió d’Honor. Una sala de joc de luxe, i la gent de Valls que ha estat molt amable sempre amb tots nosaltres.

Malgrat que el Valls no ha portat el seu millor equip, nosaltres tampoc ho hem pogut fer. I perquè us feu una idea del nivell de l’equip que ens han presentat, començaven en ELO 2.406, el seu tauler 8 tenia 2.223 i tancaven el 10 amb 2.179.  Però, … quina gran matinal dels nostres joves;…. que els han posat contra les cordes amb un joc agressiu i ambiciós, on l’empat final no reflexa el que s’ha vist a la canxa. Un orgull ser “el presi” d’aquest Club.

(Crònica d’en Joan Antoni)

MOIÀ MOIANÈS – LLINARS B    8-2

Una mica lluny i 4 corbes de més per arribar a Moià i trobar-se un equip fortíssim per a les nostres aspiracions d’aquest passat diumenge. El Moià presentava 10 jugadors entre els 12 primers de la llista i amb 162 punts D’ELO de mitjana superior a cada tauler. O sigui, 1620 punts de més! (Van jugar amb 11 jugadors i nosaltres amb 10 i a casa seva, je, je, je). A més a més, nosaltres amb moltes baixes vam lluitar tot el que vam poder i fins hi tot més. I estrena del nou fixatge Toni Molina! que recordava la seva última partida quan abans s’ajornaven a jugar per la tarda fent la jugada secreta per anar a dinar. No ha plogut xaval! A dinar a casa i arribar amb postres si volem jugar els diumenges, je, je, je. Vam començar guanyant per  0,5 a 1,5 amb la victòria de l’Asier a un 2040 i la sensació d’ells que no ho veien del tot clar quan el nostre tauler 3 demanava unes taules i li contestaven que anaven perdent. Per tant, resultat voluminós, però la diferència de nivell es va imposar.

(Crònica d’en Gerard)

LLINARS C – COLLBLANC    3-5

(Foto de la Montse Gracia)

LLINARS D – PALAU AUSIT    0-4

L’equip D, de Dones, s’enfrontava aquesta setmana a un dels equips més forts del seu grup. El Palau Ausit, en tres dels taulers, ens superaven en quasi  300 punts d’ELO. Les quatre, la Gloria, la Núria P., la Tura i la Núria E. hem lluitat fins al final. Les dues jovenetes, la Núria P. i la Tura, han estat les primeres en acabar. Semblava que podíem aconseguir empatar el matx, però a l’últim moment, l’experiència dels nostres rivals s’ha fet palesa, i hem perdut totes les partides. Però que es preparin els rivals, perquè donarem guerra!!

(Crònica de la Núria Español i foto de la Montse)

LLINARS SUB12 – PEONA i PEÓ SUB12    3-1

LLINARS SUB12B – PEONA i PEÓ B    3-1

Tot i que el dia era plujós, les nostres petites estrelles han brillat com mai, derrotant per partida doble als dos equips del Peona i Peó, el nostre etern però amic club rival. Tant l’equip A com l’equip B, han guanyat 3 a 1 a l’equip A i B del club de Barcelona.Tant l’equip A, compost per Adahara, Roc, Laura i Iago, com l’equip B format per Noah, Ariadna, Alejandro i Arnau Pérez han fet molt bones partides, força llargues la majoria, tot i que alguns com el Noah, han acabat, molt d’hora… La setmana vinent, els dos equips, A i B, tornen a jugar junts contra l’equip A i B del Sitges Prado Suburenc. Els hi desitgem molta sort!!

(Crònica de la Núria i fotos de la Montse)