C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

LLIGA CATALANA 2016

Arrenca la Lliga Catalana 2016

(Crònica per Joan Antoni Pérez)

D’entrada, …. l’empat com a guió !Enguany amb 5 equips, el nostre Club ha arrencat la Lliga Catalana 2016, amb el primer equip a la 2ª Divisió Nacional, el segon (el “B”) a la 1ª provincial, els Rockers rejuvenits (el “C”) a la 2ª provincial, ….ESTRENEM EQUIP FEMENÍ (el “D” de Dones !) a la 3ª categoria i els nostres flamant equip sub12 a la seva màxima categoria Preferent.  Quatre equips van empatar i el “B” va perdre per la mínima a casa.

2ª Divisió: LLINARS – IDEAL CLAVÉ ( 5 – 5  )

Com seran tots els matxos en aquesta Divisió, un equip que ens superava en ELO en tots el taulers, però no de massa. Matx molt disputat fins últim moment, on totes les partides es van apurar de temps. Ens va acompanyar una miqueta la sort en algunes partides, … i també se’ns va escapar alguna que tenien molt bé. Un equip molt cordial l’IDEAL CLAVÉ, amb el que ens vam sentir molt a gust competint amb ells, .. i un empat que el temps dirà si ha estat bo, o no, però és el que ha estat.

1ª Categoria: LLINARS “B” – SANT QUIRZE ( 3.5 – 4.5 )

Un matx difícil, que vam tenir a l’abast empatar, … guanyar, … i perdre (com al final va ser). Llàstima de dues partides que vam acabar entaulant quan semblava que serien nostres, … però també va haver un matx al primer tauler que era una muntanya russa !, .. i que es va declinar cap al nostre costat. Poder l’empat hagués estat més just, … però el resultat és el que és. Algun jugador nostre va patir alguna indegestió nocturna el dissabte, .. .que el va fer minvar en les seves possibilitats. Esperem que ens acompanyi una mica més la sort en propers enfrontaments.
2ª Categoria: ULLASTRELL – LLINARS “C” ( 3 – 3 )
Equip estany en la seva composició l’Ullastrell, amb tres jugadors molt forts davant, i jugadors més adients de la categoria darrera. I els nostres Rockers, rejuvenits amb tres SUBS, van aconseguir un meritori empat, … amb una miqueta de sort en alguna partida. Vam aconseguir la difícil tasca de treure 1 punt dels tres primers i a darrera vam aconseguir els altres dos punts. Tenim la sensació que aquest equip nostre encaixarà en la categoria sense problemes.
3ª Categoria: BARBERÀ “E” – LLNARS “D” ( 2 -2 )
Estrena del nostre equip femení a la competició, el nostre D de Dones ! No és que la competició sigui femenina, … sinò que les nostres valentes amazones (mares, filles, joves i nenes)  han decidit que poden competir amb altres equips sent exclussivament dones. El Barberà va presentar un tauler menys, i això ens va facilitar les coses, …. però al final no vam poder passar de l’empat. A veure com els hi va en els següents enfrontaments, … però vagi com vagi, …. ja estem ajudant a obrir camí !
Sub12 Preferent: PARETANA – LLINARS ( 2 – 2 )
En aquesta competició ens trobem amb molts Clubs amics, … i molts d’ells amb franca progressió en els escacs de base;… entre ells la Paretana. Un bon matx, amb dues taules entre els resultats, que no sol ser molt habitual en aquesta categoria, … el que dóna fe de la igualtat d’aquest enfrontament. Com cada any, en la que es van renovant els esportistes d’aquesta categoria, … mai no saps quin paper tindrem en la competició. De moment, … pinta bé !!