C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

La Final CALCULÍN D’OR a punt de començar

27 clubs d’arreu de Catalunya, tindran representants en alguna de les categories de la Final Calculín d’OR. La final comença el dissabte 10 de juny a les 16:30h i finalitza diumenge a mitja tarda, i tindrà lloc a Llinars del Vallès. 

A la categoria sub-8, hi ha 10 esportistes de 10 club diferents: Ramon Garriga del Berguedà, Jordi Puigdomenech de l’Arenys de munt, Luca Minarro de la Vall del Tenes, Rafael Toro del Mollet, Nicolas Zeballos del Montmeló, Bernat Oliveras del Granollers-Canovelles, Xavier Pous del Llinars, Marc Mumbrú del Sant Adrià, Lucas Gomes del Vilafranca i Daniel Cuenca del Valls.

A la categoria sub-10, tenim 11 clubs diferents, doncs hi ha dos esportistes de l’Ateneu Colon, Alex Escolano i Gerard Diego, Jan Konieczny del Sant Cugat, Stefan Costache del Colon Sabadell Chessy, Gael Saltos de Granollers-Canovelles, Guillem Pi del Gerunda, Elna Peula del Cerdanyola Mataró, Max Trocoli del Masnou, Victor Permanyer del Llinars, Darina Massana de l’Amposta, Lluc Guiu del GP Vilanova i Ruslan Font del Peon Negro.

A la categoria sub-12, també hi ha 11 clubs, ja que Eloi PuertoKenzo Molina, són tots dos del Llinars, Luca Badia del Tres Peons, Hugo Mateo del Castellar, Nicola Murgia del Sant Cugat, Gerard Membrive del Catalonia-Joviat, Martí Forca del Montmeló, Eudald Boixader del Granollers-Canovelles, Oriol Herrando de la GP Vilanova, Ibai Casanovas del Vilafranca, Abril Massana de l’Amposta i Pepe Vilalta del Sitges.

A la categoria Off, hi ha menys diversitat de clubs participants, amb només 8 clubs diferents: Biel Talón i Roger Blasco del Sant Cugat, Sergi Garcia de la Rubinenca, Victor Lozano i Pol Nasarre del Colon Sabadell Chessy, Magí Belvis del Sant Joan Despí, Nil Sales del Llinars, Ashton Montilla de les Franqueses, Alexis Lezano, David Piñol i Joan Gonzalez del Vilafranca i Olianin Timofei del Sitges.

Esperem que tots els esportistes gaudeixin molt d’aquesta Final. 

Link als emparellaments: