C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

LA CANALLA TAMBÉ TÉ EL SEU PROPI TORNEIG ONLINE

 
La canalla del club també aprèn tot jugant online, la majoria d’ells, nens i nenes de sub 8 i sub10, que també tenen ganes de practicar en l’esport que més els apassiona, els escacs.

 
Com que malauradament no es pot practicar presencialment, i els entrenaments ja els estan fent telemàticament, perquè no oferir-los tornejos online? 
I dit i fet, aquest diumenge passat, els hi vam muntar el seu propi torneig. 11 valents i valentes, que entrenen al club, van estar durant 1h jugant entre ells, per tal d’aplicar el que entrenen setmana rere setmana. Posant en pràctica el que les seves entrenadores i entrenadors els hi ensenyen. 
Estem contents que el Nil, l’Eloi, el Martí, el Pep, l’Oriol, el Rayan, l’altre Nil, l’Anna, el Roc, el Pau i l’Alan, estiguin entrenant amb nosaltres amb les ganes i la il·lusió que ho estan fent, ja que ells formen part del nostre futur planter.   

Sabem del cert que s’ho van passar molt bé, i això ens esperona a continuar organitzant-te’ls-hi activitats perquè gaudeixin d’aquest esport tant com el gaudim nosaltres.

Crònica de la Núria Español