C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

FINALITZADA LA LLIGA CATALANA

Nou diumeges de Lliga Catalana i final del per Equips 2016, la competició estrella de tots els clubs. Ni grans ni petits, tots junts i fent pinya jugant en les diferentes categories on l’edat no és la protagonista, o potser si, petits en taulers on sembla que hauríen d’estar sentats els grans i a l’inrevés. Només la categoria de Promoció sub-12 queda definida per l’edat i determina qui venen per darrere i sense complexos per arribar a les categories més altes. I fent una síntesi breu i si és breu doble síntesi del que ha estat aquest campionat, podríem dir que hem estat allà dalt i a punt a punt de saltar a la Primera Divisió, i es que aquest equip amb totes les nostres estrelles juvenils formen un equip per pujar a Primera Divisió en qualsevol moment. Si ens ho arribem a plantejar “en serio”… i es que només s’han perdut tres matxos i concretament amb equips que han quedat per sota nostre en la classificació. Finalment al mig de la taula amb 5 punts i ha plantejar-s’ho per a la temporada 2017. Fins hi tot dos dels jugadors han aconseguit norma de MC (Mestre Català), Una per en José Antonio Herrera i Una altre per en Gerard Ayats. Moltes felicitats a tots dos i a tot l’Equip!

Continuem fent un extracte de l’equip de Primera Provincial. Aquest també amb totes les possibilitats de pujar per nivell de joc a Preferent però quedant finalment en tercera posició a la classificació general del grup amb 5,5 de 9. Potser masses canvis en els taulers però també fent participar a tothom i fent equip de tots els jugadors disponibles. Entre altres punts que no han sumat, podem dir que s’ha perdut per la mínima la primera i l’última ronda. 

El nostre tercer equipàs jugant a la Segona Provincial, amb els nostres “rockers” i els sub-14, tela marinera quedant en segona posició i perdent a la ronda 3 amb el primer classificat el Caldes de Montbui per 4-2.

Si, si, encara més i més, perquè tenim un altre equip format per només dones, per això és el nostre “D” i quines dones! terceres de la categoria a Tercera i amb ganes de continuar i de pujar la temporada vinent. Felicitats a totes!

I a la categoria de sub-12, un sisè lloc per a les nostres promeses i un bon regust final amb la victòria de l’última ronda.

Bé, bastant esquemàtic per a resumir 9 diumenges, però la gràcia està en viure-ho, aprendre, passar-s’ho d’allò més bé i si a més a més podem celebrar-ho per diferents motius com ja hem dit, doncs qui hagi llegit aquesta lletra petita quedarà automàticament convidat al pizzaescacs que realitzarem properament a un dia a determinar. Celebrarem aquestes classificacions com també les del Catalunya per Edats. Fins aleshores, areveure i felicitats a tots els participants del per Equips, així com també als seus acompanyants i taxistes.