C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Finalitza la categoria sub-14

El passat diumenge 23/7 va acabar la competició d’edats d’Espanya a la categoria s14, incloent-hi la modalitat de ràpides. No els ha resultat un bon campionat en l’àmbit de resultats… i ells mateixos haurien volgut que tot hagués sortit molt millor: Noah va començar força bé…, amb 4 de 5, però no va poder puntuar en les últimes 4 partides. Ariadna, que també va acabar amb 4 punts, sembla que no va trobar el seu bon punt de joc en el campionat. Aquestes situacions els devia resultar molt dures a tots dos, quan fa temps que es preparen per a aquest campionat.

El campionat de ràpides sembla que es van deixar anar una miqueta, i els hi va anar força millor, amb una molt bona actuació de Noah, que amb 6 punts de 9 va estar als llocs capdavanters gran part del campionat, per ocupar una meritòria 25è classificat de 163 jugadors participants; i Ariadna va acabar amb 4,5 de 9 i optava a medalla, però la derrota a la setena ronda li va fer perdre el pas, i al final es va quedar a mig punt d’aconseguir-la.

Per als que estem a fora no és fàcil saber les sensacions per les quals van passar, però què sàpiguen ells i les seves famílies que la confiança en els nostres xavals sempre és plena, i d’aquí aprendrem a gestionar situacions complicades, que tant es donen als escacs com a la vida mateixa.

Crònica d’el Joan Antoni Pèrez