C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

FINALITZA EL NOSTRE OPEN i CALCULÍN

Finalitza la competició a LLinars amb premis marca de la casa en un grup “A” on el podi s’ha repartit a dos terços per als nostres jugadors. Però primer agraïr a tots els participants dels dos grups i el Calculín la seva estada a LLinars i l’entusiasme per continuar confiant en nosaltres per venir a jugar a casa nostra . Us esperem en la propera edició. Gràcies!

Campiona la Laura Martín i subcampionat per al seu “amic” Jose Antonio Herrera. Tercera posició per Antonio García del Granollers-Canovelles.

Un quart també marca de la casa per en Gerard Ayats i completa el podi en 5a posició en Guerau Oset, 6è l’Àleix Pajuelo, 7è Francisco Fernández i 8è Eugeni Romero.

Moltes felicitats a tots!

En la categoria de plata o grup “B”, el Campió ha sigut en Benjamín Delgado de la Colmena, en Pau Pueyo del Sant Boi i tercer en Jaime Jiménez del Cerdanyola Vallés. Completa el podi en Jesús Martín, Bernabé Guerrero, Xavier Lázaro, Esteve Giró (marca de la casa) i l’Àlex García.

Moltes felicitats a tots!

En la final Calculín després de superar la fase prèvia en les tres denominacions de LLinars , Sabadell i Sant Boi i després del tancat als 8 millors, en la categoria sub-8 i Calculín d’OR, el Campió ha sigut en Miquel Company actual Campió de Catalunya i marca de la casa.

El segon classificat ha sigut en Pol De La Torre del Tarragona i el tercer en Pol Ortiz dels Tres Peons. Completen el Podi en Dan Clotet, Ferran Moruno, Mark Apinyan i Aran Ley.

Moltes felicitats a tots!

En el sub-10 i Calculín d’Or, el Campió ha sigut l’Aitor Funes del Calldetenes, Roger Contijoch del Cerdanyola Vallés i l’Emili Romeu del Vilafranca. Completen el podi en Roger Bernardo, David Segarra, Ruben Amirkhanyan, Oriol Padín i Aramí Lobo.

Moltes felicitats a tots!

I en la categoria sub-12 i Calculín d’OR el Campió ha sigut en Diego Alonso, subcampiona l’Ainhoa Casares (marca de la casa) i en tercer lloc en Bernat Xifra del Gerunda. Completa el podi en César Alcala, Wade Feria, Guillem Portales i Arnau Segarra.

Moltes felicitats a tots!