C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

FINALITZA EL III OBERT CALCULÍN

FINALITZA EL III OBERT CALCULÍN

Aquest dissabte 13 de juny ha finalitzat el III Obert Calculín amb un èxit de participació (97 jugadors) i un repartiment de 23 premis amb trofeus, regals, gorres Calculín, Tasses Calcuín, gominoles,…

Abans de citar els guanyadors, direm que volen ampliar la família dels tres reis mags, si si, en Calculín, que també s’enrecorda dels que també s’ho mereixen durant l’any per motius varis i especials, i com ja sabeu, aquest cop també tres jugadors destacats entre altres, han demostrat qualitats diferents a l’hora de jugar a escacs. I es que el torneig del Calculín entre altres coses promociona fonamentalment “la motivació” per aquest joc tant gran i que ens aporta tantes i tantes coses…, o com a mínim ho intenta en el seu màxim exponent.

A títol individual la Campiona amb un rotund 9 de 9 ha sigut la jugadora d’Edami, Catriona Dartmann, 2n classificat Joan Tubert del Cassà i Tercer classificat per en Daniel Alcantarilla del Sant Gregori. La resta del podi, 4t per l’Adrià Gabarró del Catalonia, 5è per al nostre jugador del LLinars Joel Gómez, 6è en Marcel Bosch del Cassà, 7è per a la Núria Masdemont del Joviat i 8è classificat Antonio Campos del Granollers-Canovelles. En el per Equips el Campió és el Cassà, en segon lloc el LLinars i en tercera posició per al Vall del Tenes.

MOLTES FELICITATS A TOTHOM!

A TOTHOM!

PREMIATS, NO PREMIATS, PARES, MARES,…

TOTS, ABSOLUTAMENT TOTS, SEGUR QUE HAN GUANYAT ALGUNA COSA,…

veure classificació
sub-8 sub-10


Fèmines Especials


Els nostres “petits”