C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Final de promoció de CALCULÍN D’OR 2022

Un campió, un subcampió, dos 4ts i un 11è lloc; un nou èxit dels esportistesdel nostre club!!!

Aquest cap de setmana del 18 i 19 de juny s’ha jugat a Sabaell la Final de Calculin d’Or, on participavaven 48 classificats entre totes les categories, dels 166 que van participar a les Fases Prèvies de Sitges-Vilafranca, Sabadell i Llinars.

És molt interessant el número de Clubs que ha hagut per cada Grup de la Final, que amb 12 finaliestes per categoria ens trobàvem: a sub-8, 12 clubs diferents; a sub-10, 8 clubs diferents; a sub-12, 9 clubs diferentsi i al grup Off, 10 clubs diferents. Una dispersió de participants molt interessant, en un territori molt ampli, abraçant un triangle entre Fornell de la Selva, Súria i Valls.

Del nostre Club hi anava amb 5 representants i han tingut un resultat excel·lent: David Seigas a l’Off, lluitava l’última partida al primer tauler i van ser els últims en acabar, però la derrota va fer campió al seu rival, i ell va acabar en una meritòria 4ª posició. A la cateegoria sub-12, just pasava a l’inrevés, un magnífic Jofre Pla derrotava al seu rival i líder fins aquell moment, i es proclamava campió sub-12. A la mateixa categoria l’Eloi Puerto aconseguia una excel·lent 4ª posició, desprésde lluitar de valent per recuperar-se de la seva única derrota a la 2ª ronda. a la categoria sub-10 una altra magnífica actuació de Rayan Preses, que assolí el aubcampionat en un frec a frec molt emocionant, on els tres que encapçalaven la classificació la ronda anterior, van acabar mantenint les seves posicions. I per últim, també en la categoria sub-10, l’Alan Puerto, que el seu gran premi va ser haver-se classificat per jugar la Final, i haver competit amb rivals més preparats i carregar la seva motxilla.

FELICITATS a TOTS ELLS,.. i a les seeves famílies!!

Crònica del Joan Antoni Pérez