C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

CRÒNIQUES DE LA RONDA 9, FINAL DE LA LLIGA CATALANA I EL PRIMER EQUIP QUE MANTÉ LA 1A DIVISIÓ, EL C LA 1A CATEGORIA I EL SUB12 PREFERENT QUE QUEDA 2n i JUGARÀ LA FINAL A 8. MOLTES FELICITATS A TOT EL CLUB!

LLINARS – CONGRÈS  5,5 – 4,5

… I ENS MANTENIM A LA 1ª DIVISIÓ NACIONAL!

S’ha aconseguit!! Ens mantenim a la 1ª Divisió Nacional, i amb l’equip més jove que mai ha estat en aquesta categoria.

Però la victòria no ha estat gens fàcil. Arrencàvem dominant el matx, amb unes taules ràpides del presi i un Sergi que ningú ha estat capaç de parar-lo en aquesta lliga, i amb posicions favorables en moltes partides. Però a partir del migdia s’anaven girant les partides, fins un moment que, inclús, l’empat semblava que no el teníem. Gorka i Martín aportaven dos punts importantíssims, … i quan semblava que les nostres dues fèmines sucumbirien als peons dels seus oponents, aconsegueixen salvar la situació i, primer l’Ainhoa, i després la Laura, signen taules a les seves partides. Rematava Josito guanyant la seva partida i el matx!!Aplaudiments, emocions, abraços, … i al 2020 estarem de nou a la 1ª Divisió Nacional. Fins 14 jugadors i jugadores han participat en aquesta fita, i tots i totes han aportat valor a l’equip: Josito Herrera, Laura Martín, Marc Arnijas, el presi, Pau Toquero, Oriol Panadès, Pau Martín, Sergi Prats, Ainhoa Casares, Guillem Las Heras, Andrea Lafuente, Gorka Parra, Arnau Parra i Asier Casares.

A més de ser l’equip més jove, també podem presumir de ser l’equip de les divisions nacionals amb major participació de fèmines: en tres dels matxs un 30% de l’equip ha estat femení, i de les 90 partides jugades, 21 per dones (23,3%). En la línia aquest any de tots els nostres 6 equips en la lliga (de 351 partides, 90 han estat jugades per fèmines, un 25,6%). Són dades gens baladines, quan el percentatge de fèmines federades a Catalunya no arriba al 8%.

Fins la temporada que ve !!


(Crònica del Presi)


LLINARS B – CORNELLÀ B    3,5 – 6,5

La Crònica la tenim en l’enllaç que teniu anunciat. Je, je, je.

CRÒNICA EN VÍDEO (Cliqueu l’enllaç)

La cosa no pintava bé i finalment no hem pogut puntuar. La veritat és que així ha sigut, com també ja hem dit en altres cròniques que els resultats en alguns matx podien haver estat diferents, però ja sabem d’adversitats i contratemps apareguts durant la Lliga, però anirem a la 1a Categoria amb la certesa del 93,45% de que tornarem a pujar. La millor alegria ha estat la visita del nostre estimat Aurelio Galino aquestes dues últimes rondes jugades a casa, una immensa alegria de la seva evolució en la recuperació. No ha pogut jugar cap partida però ara l’esperem veure en el nostre Open i evidentment en la propera Lliga per tornar aquest equip a la Preferent del que estem ben segurs que no serà tant difícil puntuar com tampoc de mantenir-la. Ja poso pressió a un any vista, però és el que hi ha i el que em toca dir a mi, je, je, je. Toca treballar, estudiar i pujar el Llinars a on calgui. Tenim un “A” per treure’s el barret i un referent dins el club on mirar-se molts dels nostres joves com aquests sub12 que pugen en força i els que ja no són tant petits.

En el “B” com ja sabem lo important no és el resultat, ni dir el “rokers” que han jugat, que també tenen el seu mèrit, però el “B” és la festa dels sèniors i la catapulta a l’”A” dels joves!

Que bonic m’ha quedat!. Je, je, je. Apa, a descansar una mica, je, je, je.


(Crònica de Gerard Prats)


PINEDA B – LLINARS D    4 – 0

Ho hem tornat a aconseguir!! Podem estar orgullososes de dir que formem part  d’un club que per 4rt any consecutiu ens hem presentat a totes les rondes amb un equip totalment femení, i és que som un dels únics clubs de Catalunya, que pot dir-ho.
I tot això gràcies a la implicació de totes les dones que formen l’equip, la Noemí, la Gloria, la Núria P, la Tura, la Núria E i la Maria, i que aquest any ha estat reforçat per dues jovenetes, la Laura i la Lledó, que setmana rera setmana, partida rera partida, lluiten per donar punts a l’equip. També us haig de dir, que altres noies els hauria agradat jugar, però que al final, no ha estat possible …
Aquesta setmana, ens hem presentat davant un equip foça superior que nosaltres, però no per això ens hem arronçat, i hem lluitat com unes valentes, per intentar guanyar.  Al últim taulell, ha estat defensat per la Maria, la última incorporació al equip.
Aquest any no ha estat el millor any en resultats, però això ens dona empenta per seguir entrenant i millorant setmana a setmana.
Esperem amb il.lusió que l’any vinent poguem tornar a fer aquest equip femení, que és l’enveja de molt clubs!!

(Crònica de Núria Español)


CONGRÉS C – LLINARS C    3 – 5


VILAFRANCA SUB12 – LLINARS SUB12    1 – 3

Llegamos a la última Ronda de la Liga Sub12 a 1 punto del primero, a 1,5 puntos de asegurar matemáticamente el 2do puesto y con un rival bastante duro, el Vilafranca! Aunque nuestro principal objetivo es asegurar el 2do puesto que nos dé acceso a la Final a 8, el equipo sale a por todas, muy concienciado y con mucha confianza en su juego, vamos a por todas! No sabíamos qué equipo nos iba a presentar el Vilafranca, pero no hubo sorpresas, juega el equipo habitual y sabemos que no va a ser fácil. Ariadna empieza a ganar peones y se encierra un alfil por golosilla… empiezan los nervios, pero resuelve muy bien ganando pieza, y tras un cambio de piezas, consigue coronar un peón, finalizando con un bonito mate! 0-1!! Mientras, Alejandro, con negras, aguanta como puede una avalancha de piezas a su enroque, defendiéndose entre la fina línea de ganar o perder, y resolviendo genialmente, ganando pieza y forzando un cambio de Damas. La partida pintaba bien, y con mucha paciencia, pensando bien todos sus movimientos, consigue coronar y dar mate! 0-2!!!! Adahara se mete de lleno en una Francesa con infinidad de posibilidades, parece que va a perder pieza inevitablemente, pero después de mucho calcular encuentra una solución que recupera peón y que rompe la estructura de peones del rival, llegando a un final de 2 piezas menores por bando. A partir de aquí su juego mejora y gana con cierta facilidad! 0-3!!!!!! Las noticias que nos llegan de nuestro rival, el Montornés es que también van 0 a 3, por lo que solo nos vale la victoria de Iago! Iago lleva cerca de 3 horas, en mesa 1, batallando contra un rival muy duro, como él! La partida está completamente igualada, pero no nos sirven las tablas…todo el equipo está dándole ánimos constantemente, yendo a seguir su partida y con la esperanza que desequilibre la balanza a nuestro lado! Su partida se sigue desde Sitges, donde el líder provisional espera el desenlace de tan emocionante partida. Finalmente, Iago terminó cediendo un peón, perdiendo su ligera ventaja de alfil contra caballo, y poco después tuvo que entregarlo para evitar la coronación. No puedo ser, batalló como un campeón, y el equipo se lo agradeció con muchos ánimos! 1-3!!!!!!!! Llinars Sub12 segundo de la Liga Sub12 Preferente! (a 1 solo punto del campéon)

Un gran hito que se ha conseguido con el esfuerzo de hasta 9 valientes que han ido rotando semana tras semana:

Enhorabuena a todo el equipazo: Roc Boix, Adahara Carrasco, Laura Toquero, Iago Gayoso, Alejandro Fernández, Ariadna Carrasco, Noah Molina, Lledó Espada y Arnau Pérez!!!

…y ahora nos espera…la Final a 8 de Catalunya!! A por todas!!!!


(Crònica de Manel Carrasco)


PARETANA SUB12B – LLINARS SUB12B    4 – 0

Epopeia per una gran lliga.

Com si d’una epopeia es tractés, l’equip Sub 12B iniciava la 9ª jornada amb la convicció d’Atenea en que el triomf era possible. Apolo guiava als nostres quatre entusiasmats esportistes per el camí racional, però la fortuna va esvair-se pels designis de Gea. El valerós Jordi, de tant sols 6 anys, encara que es trobava be, va plantar cara més de mitja hora a un oponent molt més gran que ell. En Víctor i en Marc responien amb saviesa als constants atacs que els propiciaven des dels primers moviments i Arnau va mantenir l’esperança fins exhaurir quasi la totalitat del temps, no defallint davant d’un tauler que quasi no es movia durant gran part de la partida. Encara que tristos per la derrota, els quatre esportistes van mostrar les seves millors arts en aquest esport: noblesa, saviesa, respecte e integritat.

Felicitats als quatre, així com a la resta dels 9 integrants d’aquest equip que han participat en aquesta lliga, doncs són mereixedors de ser els herois d’aquesta epopeia i de la nostra admiració.(Crònica de Sergi Pérez)