C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Final CALCULÍN d’OR 2023

Fantàstic cap de setmana de la final Calculín d’OR, on tots els esportistes han gaudit dels escacs i del magnífic local de joc i espais exteriors de “Can Lletres” de Llinars del Vallès, on després de les partides han pogut passar bones estones de joc.

Totes les partides han estat molt disputades, ja que teníem molt nivell a totes les categories. De fet, a cap categoria, no hi ha hagut cap esportista que hagi aconseguit els 5 punts. La majoria dels campions o subcampions s’han quedat amb 4’5 punts.

A la categoria Off, el Campió ha estat el Magí Belvis del Sant Joan Despí, amb 4,5 punts, que també va ser campió de la Seu GROGA, el subcampionat se l’endugué el Roger Blasco, que no s’havia classificat en un inici, però que va entrar a la final perquè va quedar una vacant, en tercer lloc, el Biel Talón. Els dos del Sant Cugat.

A la categoria sub12, el Campió Luca Badia del Tres Peons, va ser el campió de la Seu VERDA, el Gerard Membrive del Catalonia-Joviat subcampió, i la tercera posició per l’Abril Massana de l’Amposta. Tant el Gerard com l’Abril, van perdre contra el Luca, i van fer taules entre ells. El Luca va cedir només unes taules a l’última partida amb l’Oriol Herrando, que el desempat no el va afavorir, i va quedar fora del pòdium.

A la categoria sub10, el Campió Lluc Guiu de la Gran Penya Vilanova, s’havia classificat en tercera posició en la seu BLAVA, només va cedir aquest cop unes taules en l’última partida, amb el Gael Saltos del Granollers-Canovelles, que va ser el subcampió, i que havia estat el Campió de la seu GROGA. La tercera posició per Max Trocoli del Masnou, també de la seu GROGA.

A la categoria sub8, el Campió va ser, Daniel Cuenca del Valls, empatat a 4  punts amb el subcampió, Marc Mumbru del Sant Adrià. El desempat va ser més favorable pel Daniel. El tercer lloc, per Rafael Toro del Mollet, a mig punt d’ells. Tant el Daniel com el Marc provenien de la seu BLAVA. I el Rafael de la GROGA.

Podeu descaregar-vos les fotos al següent enllaç:  FOTOS

Donem per acabada la X edició de l’Obert Calculín i comencem a treballar perquè la pròxima edició pugui arribar al màxim nombre de joves esportistes arreu del territori Català i desitjant tornar a travessar la frontera!!

Categoria Calculín Off
Categoria Calculín sub12
Categoria Calculín sub10
Final Calculín s8
Categoria Calculín sub8
Tots els participants plegats