C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Festa catalana a Castellar

Aquest dissabte dia 15 d’octubre el Club d’escacs Llinars va participar en la Festa Catalana dels escacs portant dos equips.

Un equip defensaria la primera divisió i el segon equip defensaria la primera categoria. Aquest darrer equip va ser en el seu moment campió d’un torneig on-line per equips realitzat per la Federació catalana d’escacs i el seu premi era participar en la gran festa dels escacs després de dos anys ajornats per motius pandèmics.

El nostre equip de primera divisió estava representat per l’Arnau Sánchez, l’Aramí Lobo, l’Ainhoa Casares i l’Hilari Sánchez i l’equip de primera categoria estava format per el Roc Boix, l’Asier Casares, el Roger Saurí i el Manel Carrasco.

L’equip de Primera divisió estava en la trenta-i-nena posició i va pujar cap fins la vint-i-quatrena posició, queden setens de la seva categoria.

En nostre jove equip de Primera categoria, sortia de la quarantena posició i va finalitzar en la trenta-tresena posició i això ha fet que fossin subcampions de la seva categoria.

La festa va concloure amb un dinar de germanor.