C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

FELICITATS ALS CAMPIONS DE SUB12 I A LA RESTA DELS EQUIPS PEL SEU ESFORÇ AFEGIT, DONAT EL CANVI DE NORMATIVA DE LA FEDERACIÓ CATALANA EN PERMETRE EQUIPS MIXTES EN EL TORNEIG D’EQUIPS D’EDATS.

Tot seguit: (CRÒNICA D’ANA BONALS)

Campionat per Equips d’edats a Lloret 2019

Un altre any i de nou tenim aquí aquest torneig. Aquesta vegada una mica més tard entremig del Halloween i envoltats de panellets.

 Per aquest campionat, el nostre club ha portat 33 jugadors repartits en les següents categories: 1 equip a sub-8, 1 equip a sub-10, 2 equips a sub-12, 1 equip a sub-14 i 3 equips a sub-18

L’equip de sub-8 estava format pel Sergi Sànchez, l’Aleix Mayorga, el Martí García, el Jordi Cantí i l’Enric Ponsi. La delegada/capitana d’aquest equip era la Núria Español.

És un equip molt novell ja que era la primera vegada que jugaven aquesta competició. Tot i així, alguns dels seus components ja havien fet les primeres passes en altres tornejos. Per a ells una gran experiència. El de menys és el resultat i han pogut gaudir d’aquesta experiència.

Dins la categoria sub-10 teníem un equip format pel Noah Molina, Ariadna Carrasco, l’Arnau Polls, l’Aleix Quincoces i el Pep García. El delegat/capità d’aquest equip era el Guillem Las Heras.

Un equip amb jugadors amb una mica més d’experiència i que han sabut gaudir molt d’aquest torneig.

En la categoria sub-12 portaven dos equips. El Llinars A format per l’Arnau Sánchez, l’Aramí Lobo, el Roc Boix, l’Adahara Carrasco, i la Laura Toquero. El delegat/capità d’aquest equip era el Marc Arnijas.

Aquest equip, complint les expectatives, va aconseguir arribar fins el més alt del podi: tornem a ser un altre cop campions de Catalunya!!!!!!

L’altre equip sub-12 el Llinars B estava format pel Daniel Romero, el Iago Gayoso, la Lledó Espada i el Zhao Zhequian (conegut com a Pepe). El delegat/capità de l’equip era també el Marc Arnijas. És un equip que té molta il·lusió per jugar i molta empenta.

Dins la categoria sub-14 l’equip del Llinars estava format per l’Arnau Parra, l’Ainhoa Casares, l’Asier Casares i el Marc Collazo. El seu delegat/capità de l’equip era l’Alejandro Alvarado. En aquesta categoria, malauradament, se’ns va escapar el podi. Després d’unes quantes rondes en el tercer lloc, a l’última ronda vam caure al quart lloc. No obstant, cal destacar el premi a l’Asier Casares com a millor tercer tauler amb 6 victòries de les 6 possibles.

A la categoria sub-18 portàvem 3 equips.

El Llinars A format pel Pau Toquero, el Sergi Prats, i el Pau Martín. El delegat/capità d’aquest equip va ser el Lluís Comas. Un altre podi que se’ns va escapar. Erem favorits dins el rànquing inicial però la competició a aquest nivell es molt forta i els equips estan molt nivellats. Vam acabar, finalment, quarts.

El Llinars B estava format pel Gorka Parra, l’Òscar Ceruelo, i el Gabriel Vacas. El seu delegat/capità era en Lluís Comas. D’aquest equip cal destacar que han fet un torneig excel·lent. En un determinat moment es van posar quarts, per davant dels seus companys del LLinars A.

El Llinars C estava format per la Sara Las Heras, el Ferran García, la Tura Espada i el Martí Pareras. El seu delegat/capità era l’Alejandro Alvarado. Aquí tenim un d’aquests equips que no es rendeixen.

Alguns d’aquests jugadors ja és l’últim any que poden jugar aquesta competició, i que millor que acomiadar-la fent equip i gaudint d’aquest esport.

No podem acabar sense felicitar la gran tasca que van fer els capitans/delegats i entrenadors. Revisant i preparant partides en un temps rècord.

Els nostres jugadors tant petits com grans van gaudir de les seves estones d’esbarjo, i els grans patidors com sempre “els pares” que també van tindre els seus moments de relaxació amb els panellets, el túnel del Terror i altres espectacles que s’oferien a l’hotel.

En definitiva bona organització, bon hotel i bon ambient. Aspecte a millorar el de sempre: les cues.