C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Estrena del Llinars HGC Renting a la Divisió d’Honor a casa del Sant Andreu

Per primera vegada, el nostre Club trepitjava la Divisió d’Honor, i ho fèiem amb moltes ganes i esperances, però els nostres amics de Sant Andreu ens van posar a lloc.

Perdíem el matx 7 a 3, això sí, sense deixar de lluitar a cap moment en cap de les partides, i que durant una bona estona van estar amb possibilitats de competir pel matx.
S’estrenava amb nosaltres en Dimitris, que després que no pogués agafar l’avió de divendres, va fer una petita epopeia per arribar d’Atenes a Llinars…, i no va poder aportar el seu punt, però el tindrem en els matxos decisius.
Gran nivell a les partides de l’Alvarado i elComas, que van anar a totes, amb victòria de l’Alvarado i taules del Comas.
La resta ho tenien molt complicat, amb taules de l’Arnau,el Roc i l’Ainhoa, i derrotes lluitades fins al final a la zona mitjana (del 5 al 8, una zona on patirem aquest any) del Marc, el David, l’Aramí i elFeli.
La setmana que ve, contra el Vila Olímpica, novament a fora, i aquí veurem les nostres possibilitats futures de mantenir la categoria.

Crònica del Joan Antoni Pérez