C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Eloi Puerto segon classificat en la segona jornada de l’Intercomarcal d’Escacs Online

Segona jornada del torneig Intercomarcal d’Escacs online, on hi han participat un total de 465 esportistes la majoria d’ells no federats, dividits en categories d’edats.
 

 

Amb aquesta segona jornada finalitza el Torneig i han obtingut unes classificacions generals de la suma de les dues jornades.
 
Aquesta setmana a més dels esportistes que ja ens van representar la setmana passada s’hi han sumat 2 més, l’Alan i el Max. I també ens hem assabentat que el Iago i el Jaume també hi van participar la setmana passada, i han tornat a repetir aquesta. 
 
Molt bon resultat de l’Eloi, que avui ha quedat segon classificat, havent perdut només 2 partides de les 15 partides que ha disputat. Això fa que obtingui un meritori tercer lloc en la classificació General d’aquest torneig, amb diploma inclòs per part del CEAnoia.
El Rayan, l’Anna i l’Enric, a la mateixa categoria de benjamí, també han obtingut millors resultats que la setmana anterior, això vol dir que estan progressant!!
 
Aquesta setmana teníem un representant a la categoria Pre-benjamí, l’Alan, que la setmana passada no va poder jugar, però aquesta ha quedat en molt bona posició, 9è de 36 participants.
 
En la categoria Aleví, també hem tingut un nou representat i que a més és una nova incorporació al club, el Max, al que li donem la benvinguda. El Nil, que era l’altre representant d’aquesta categoria, ha pujat posicions respecte a la setmana passada, quedant entre els vint primers.
 
Bon resultats també de Iago, que ha participat en la categoria Infantil, quedant en sisena posició de la classificació general, on hi han participat un total de 42 esportistes. 
 
El Jaume, en la categoria Senior, formada bàsicament per mestres de primària i secundària, ha quedat quart en la classificació general, d’un total de 67 participants.
 
Felicitar-los a tots ells per la seva participació i per representar-nos tan bé!
 
Crònica de la Núria Español