C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

gestio@escacsllinars.cat

El Llinars HGC Renting assoleix el subcampionat de partides llampec de 1a Divisió.

Ràpides per equips de Catalunya acabades!!

Aquests any hem anat ha jugar a Sant Antoni de Calonge (Girona) el torneig llampec de la Festa Catalana.
Mirant només resultats, sense poder mesurar sensacions, el primer equip 2n classificat de 1a Divisió, i jugant per davant!!
L’equip estava format pel MC Luis Luna, l’Arnau Sánchez, la WFM Laura Martín, el MC Feliciano Martín, i el Roc Boix, de les 9 rondes jugades, set victòries i dues derrotes.


L’equip B a la categoria Preferent, i amb un equip molt jove ha salvat l’honrilla. Els nostres jugadors d’aquest equip van ser el José Mari Parra, el Noah Molina, l’Adahara Carrasco i la seva germana l’Aridana Carrasco. Els nostres jugadors d’aquest equip van tindre quatre derrotes, tres victòries i dues taules. Malauradament, a la segona ronda van haver de jugar contra els menuts del club el Llinars D

L’equip C a 1a categoria, i veteranies, lluitaven pel podi (només hi ha premi pels dos primers) però no han pogut a l’última.
Aquest equip estava format per l’Antoni Molina, el Roger Saurí, el Jaume Gayoso, el Manuel Carrasco i l’Hilari Sánchez. Aquí els resultats s’han repartit amb quatre victòries, tres derrotes i dues taules.
I l’equip D, a tercera categoria, i aquest sí que era moooolt jove. L’equip estava format per l’Eloi Puerto, el Jofre Pla, el Nil Sales, el Víctor Permanyer i el Kenzo Molina, s’han quedat a 1 únic punt de quedar segons!! Els resultats han estat de cinc derrotes, tres guanyades i unes taules.


Un cop acabades les partides a dinar, que ja fa estona que l’esmorzar el tenen ja els peus.
Ara toca gaudir del dinar de germanor.


Felicitats a totes, i tots, i a les famílies acompanyants!!