C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

El Llinars HGC Renting assoleix el subcampionat de partides llampec de 1a Divisió.

Ràpides per equips de Catalunya acabades!!

Aquests any hem anat ha jugar a Sant Antoni de Calonge (Girona) el torneig llampec de la Festa Catalana.
Mirant només resultats, sense poder mesurar sensacions, el primer equip 2n classificat de 1a Divisió, i jugant per davant!!
L’equip estava format pel MC Luis Luna, l’Arnau Sánchez, la WFM Laura Martín, el MC Feliciano Martín, i el Roc Boix, de les 9 rondes jugades, set victòries i dues derrotes.


L’equip B a la categoria Preferent, i amb un equip molt jove ha salvat l’honrilla. Els nostres jugadors d’aquest equip van ser el José Mari Parra, el Noah Molina, l’Adahara Carrasco i la seva germana l’Aridana Carrasco. Els nostres jugadors d’aquest equip van tindre quatre derrotes, tres victòries i dues taules. Malauradament, a la segona ronda van haver de jugar contra els menuts del club el Llinars D

L’equip C a 1a categoria, i veteranies, lluitaven pel podi (només hi ha premi pels dos primers) però no han pogut a l’última.
Aquest equip estava format per l’Antoni Molina, el Roger Saurí, el Jaume Gayoso, el Manuel Carrasco i l’Hilari Sánchez. Aquí els resultats s’han repartit amb quatre victòries, tres derrotes i dues taules.
I l’equip D, a tercera categoria, i aquest sí que era moooolt jove. L’equip estava format per l’Eloi Puerto, el Jofre Pla, el Nil Sales, el Víctor Permanyer i el Kenzo Molina, s’han quedat a 1 únic punt de quedar segons!! Els resultats han estat de cinc derrotes, tres guanyades i unes taules.


Un cop acabades les partides a dinar, que ja fa estona que l’esmorzar el tenen ja els peus.
Ara toca gaudir del dinar de germanor.


Felicitats a totes, i tots, i a les famílies acompanyants!!