C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

El Llinars a la Copa 2024 a Rubí

4 equips a la prèvia de Barcelona de la Copa Catalana, que s’ha disputat aquest diumenge a Rubí.
Un per cada categoria en la qual aquest any tindrem equips a la Lliga.
Un gran ambient de competició, amb la participació de 157 equips d’arreu del territori de Barcelona; i un gran ambient de Club, i molt contents amb els 4 equips presentats.
No va ser el millor torneig del nostre primer equip, però res a dir-los a tots ells, per la seva entrega i capacitat de joc.

Felicitar-los a tots (l’Arnau Sánchez, el Marc Pozanco, l’Aramí Lobo i el Feliciano Martín), i especialment a en Marc, que tornava a jugar amb nosaltres després de molts anys, i demostrant què continua mantenint molta força de joc.


Els equips B i C es van quedar a les portes de classificar-se per les finals!
Qui més a prop ho va tenir, va ser el nostre equip C (a la 2a categoria, amb els “veteranillos” el José M. Parra, el Toni Molina, l’Agustín Marcos, el Manel Carrasco i l’Hilari Sánchez), que la derrota a l’última ronda va fer que li passessin dos equips, i quedessin classificats finalment 5è de la categoria (passaven a la final 4). Una llàstima, perquè van estar quasi totes les rondes en llocs de classificació.


I l’altre va ser el nostre equip B va superar totes les expectatives (a la categoria preferent, i ple de subs, amb el Roc Boix, el Noah Molina, l’Adahara Carrasco, l’Eloi Puerto i l’Ariadna Carrasco), que va quedar classificat el 43è de la general, quan partia el 77è del rànquing, i 6è de la categoria.

Van tenir opcions d’aconseguir la classificació fins a l’última ronda, en la que van empatar, però on només una victòria contundent els hagués donat la plaça.
I per últim, un molt jovenet equip D (a la 3a categoria, amb el Martí Forca, el Nil Sales, el Joan Serrat, el Kenzo Molina i l’Alan Puerto), que van lluitar de valent, quasi sempre amb rivals de major nivell, i que van superar el seu rànquing 150è del qual partien per acabar el 129è.


Felicitar-los a tots i totes…, i a les seves famílies acompanyants!
I ara, cap a la setmana que ve…, què arrenca la Lliga 2024!!