C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CRÒNIQUES RONDA 8 I 1A NORMA DE MESTRE CATALÀ PER EN SERGI PRATS AMB 6 PUNTS DE 8 A 1A DIVISIÓ. MOLTES FELICITATS!

LA LIRA – LLINARS    4 – 6

ENS SENTA BÉ EL BARRI DE SANT ANDREU!

Victòria importantíssima. S’ha eludit el descens directe, i ara a lluitar per evitar els play-offs. Ens tornàvem a desplaçar en tren (1r vagó del 2n comboi) i aquest cop tots l’han encertada, mentre la família Toquero ho feia des del Maresme. La primera partida en acabar ha estat la d’en Sergi, que ha signat taules amb el seu oponent, i ha aconseguit la seva primera norma de Mestre Català (amb 6 de 8, i 2175 i picu de promig, .. Moltes Felicitats!) . La resta de les partides del matx han anat evolucionant quasi sempre favorables als nostres interessos, … el que ens permetia anar controlant el matx, … i quan l’Ainhoa ha aconseguit el primer punt sencer i Josito enfocava la victòria, han començat a caure taules a les altres partides (fins un total de 6) i a sumar punts per l’equip. El tercer punt sencer l’ha aconseguit Toquero, i el matx cap a Llinars! Ho tenim a la mà.  Hem de guanyar la setmana que ve al Congrés i estarem un altre any a la 1ª Divisió, … però aquest equipet de Barcelona té el mal costum de guanyar-nos. Ens haurem de superar!!

(Crònica del presi)

TORREBLANCA – LLINARS B    7,5 – 2,5

Doncs aquest diumenge cap a La Farga  de l’Hospitalet. Amb la categoria ja fora de l’abast per mantenir-la, hem plantejat un equip amb no tanta experiència però si amb molta il·lusió com el nostre petit, en Noah, que ha repetit amb el B acompanyant al seu pare. Potser hauria de dir que en Molina acompanyava al seu fill… Je, je, je. Que aquest any que no havia de jugar, de tant estirar-lo, han sigut 4 partides i 6 punts d’elo positius a l’esquena… Però quina motivació que té aquest xaval! (En Noah, je, je, je). Aquesta setmana li ha faltat tenir el Fegatello més experimentat, però poc a poc. L’Andreu Boix s’estrenava al B amb unes taules en un final de rei i peons… I la millor alegria parlant estrictament de punts, la victòria del Vacas. La resta 3 taules i moltes ganes de puntuar, je, je, je. La veritat és que part del B ha cedit els seus serveis al C que necessitava puntuar imperiosament i així ho ha aconseguit. Felicitats i a rematar-ho aquest diumenge.

(Crònica d’en Gerard)


LLINARS C – JAKE B    5,5 – 2,5


LLINARS D – PALAU AUSIT B    2,5 – 1,5


LLINARS SUB12  –  PARETANA SUB12B    2,5 – 1,5


LLINARS SUB12B – SANT CUGAT SUB12B    1 – 3

Avui hem jugat a casa contra el Sant Cugat B, després de 7 Rondes invictus, avui ha vingut la derrota per 1-3. La nostra alineació segons ordre de forces ha sigut: Iago, Aleix, Pep i Víctor P., només el Iago amb un contundent escac i mat de Rei i Torre ha fet que ens portem aquest puntet. Encara som primers a mig punt. La setmana vinent esperem poder fer un 0-4 i guanyar la lliga.

(Crònica de la La reportera ditxaratxera: Rafi Arjona)